Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifi1230

POROD w irlandii czy wy juz to przezyliscie...??

Polecane posty

Gość fifi1230

Planujemy dziecko i chce w |rlandii urodzic napiscie mi jaka byla opieka itp....BUZIAKI

Gość OnA mŁoDa
Heyka...ja jestem w Anglii...moja jedna kumpela już urodziła,a druga rodzi we wrześniu.Podobno opieka dla kobiet w ciąży jest tutaj zarąbista.Lekarka woziła ją na wszystkie badania.Mogła do niej dzwonić o każdej porze dnia i nocy,zawsze jej pomagała i tej drugiej nadal pomaga.Więc jeśli chcesz tutaj rodzić...to w ogóle się nie zastanawiaj...na pewno jest tutaj o wiele lepsza opieka niż w Polsce ;)(Takie jest moich koleżanek).

Gość akislaw
OnA mLoDa < ----- z jakiej miejscowosci jestes? jesli mozna wiedziec, bo moja zona zamierza rodzic w anglii :) bo zaniedlugo przylatuje do mnie. Ale dopiero jest w 4 tygodniu :) Dlatego potrzebowalbym a takze prosilbym o jak najwiecej informacji itp itd, gdzie najpierw isc. W razie czego prosze pisz na maila aki_zawodowiec@tlen.pl Pozdrawiam Serdecznie i dziekuje

Gość OnA mŁoDa
Ja jestem z Leicester :)) najlepiej idzcie do szpitala i tam zapytajcie o ginekologa.Oni go wam przydzielą i na pewno chętnie i życzliwie odpowiedzą na każde wasze pytanie :)).Pozdro :))

Gość madziarek55
Ja rodzilam w Szkocji i opieka naprawde dobra. Polozne mile nie takie jak w Polsce. Ale samo prowadzenie ciazy to lepsze u nas takie moje zdanie wiecej badan i wizyt. Przynajmniej tu gdzie mieszkam.