Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana. . . .

CZY BĘDZIE MI POTRZEBNA ZGODA ?

Polecane posty

Witajcie, mam mały kłopot natury prawnej... prowadzę od jakiegoś czasu działalność gospodarczą i mam stronę internetową. Chciałabym trochę rozbudować tę stronkę i zamieścić na niej coś w rodzaju referencji od osób, z którymi już pracowałam. Oprócz typowych referencji w stylu "pani x jest boska" :D myślałam o zamieszczeniu takiej jakby listy firm, dla których pracowałam, w formie np. pracowaliśmy dla: Biedronka Media Markt ..... oczywiście to fikcyjne przykłady :P Teraz moje pytanko. Czy potrzebuję od przykładowej Biedronki zgody na coś takiego? Że wymienię tylko nazwę firmy na swojej stronce internetowej, bez żadnych innych danych ani cytatów opinii pracowników Biedronki? Chyba trochę namieszałam, mam nadzieję, że ktoś zrozumie :)

namieszałam za bardzo? :o

jem kupę :classic_cool:

Gość zdezorientowana . . . .
kocham podszywaczy :D a czy ktoś mi powie coś oprócz ciekawostek na temat konsumowania stolca? :P

Gość x.x.x.x.
:P

spróbuję się dowiedzieć,ale odpiszę raczej dopiero jutro,bo zaraz pędzę do pracy.Pozdrawiam..Już nie tylko Ty i podszywacze :)

Gość i od rana dzielne
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Gość wytrwale i nieznużenie
up up up up up up up up :P

Gość litości . . . . . . . ..
nieeeeeeeeeeeeeeeech mi ktoś pomoże :(

Gość nazwa zastrzezona
wllasnie, najlepiej jest zadzwonic do przedstawiciela takiej firmy z ktora pracowalas i sie zapytaj wprost. niektorzy sie moga zgodzic bo dla nich to reklama, inni moga nie wyrazic zgody. nazwa jest chroniona prawem i nawet jesli pracowalas z okreslona firma a nie zawarlas w umowie informacji, ze bedziesz umieszczala ich nazwe na stronie internetowej, to niestety nie jest to najlepszy pomysl.

Gość litości . . . . . . . ..
"weź kurwa zadzwoń" i "nazwa zastrzeżona" - dziękuję Wam za wypowiedzi... topik wziął się stąd, że współpraca z jedną firmą zakończyła się mało sympatycznie i nie mamy raczej ochoty na pogaduszki telefoniczne :( a chcę umieścić nazwę tej firmy koniecznie!