Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mawra

Dziwne objawy

Polecane posty

Gość Mawra

Od dwóch tygodni (od dni płodnych) mam nudności, ból żołądka, brak apetytu. Jednak dostałam okres. Pierwszy dzień był normalny - ból brzucha, plamienie- co prawda mniej obfite niż zawsze. Po dwóch dnia okres znikł, a drugi dzień był bardzo skąpy. czy powinnam zrobic test ciążowy?

Gość dqed
a bierzesz środki hormonalne? u mnie taki okres to normalka przy tabsach i nawet teraz jak przestałam brać ale wszystko zależy od organizmu... a i te objawy wyglądają jak napięcie przedmiesiączkowe ale co ci szkodzi, zrób test

Gość Mawra
Nie, nie biorę leków. Okres miałam zawsze regularnie, obfity i 5 dniowy. Miałam okresy w różnych sytuacjach- matura, egzaminy i nigdy pod wpływem stresu mi sie nie przesuwał, a już na pewno nigdy mi ot tak sobie znikł!!! Co robić?

Gość dqed
a może podziębienie z gorączką? mi gorączka zawsze zmniejsza krwawienie

Gość Mawra
Nie, nic z tych rzeczy. Dodam, że ja codziennie mierzę temperaturę - metoda termiczna.

kurde, dla mnie to jest jasne jak słonce. jeśli miałas taka niebezpieczna sytuacje ze mogłas zajsc w ciąze to zrób test dla pewnosci.

Gość Mawra
Bardzo bym chciała byc w ciąży...

Gość Mawra
Boje się, że to fałszywy alarm. Dlatego pytam na forum o czym te objawy mogą świadczyć. A czy możliwe, że pod wpływem stresującej sytuacji tak z dnia na dzień znikł mi okres i juz więcej nie wystąpił?

to zrob test żeby sprawdzić czy sie udało ! nikt Ci tu nic innego nie doradzi.

Gość Mawra
NO TO TRZYMAJCIE KCIUKI!

Gość NiEuSwIaDoMiOnA
prosze, powiedzcie mi, czy jezeli 2go maja miałam stosunek... powinnam juz miec jakies objawy ciazy??? jakie np? czy jezeli nie mam zadnych, tzn, ze w ciazy nie jestem...? mam nadzieje ze nie jestem... w przyszłym tyg powinnam dostac okres i mam nadzieje, ze go dostane...

Gość Mawra
A może ktoś miał takie same objawy, hę?

Gość zyzyza
objawy często wystepują dopiero po ok miesiąca albo i póxniej, tzn objawy ciążowe, lub czasem nie ma się żadnych objawów....także to że nic Ci nie jest to wcale nie oznacza że nie jestes w ciąży,sa dziewczyny które bezproblemowo przeszły całą ciąże :) Mawra powiem Ci że to fakt dziwne......zrób ten test,bo takie objawy to ja miałam ale jk tabsy zażywałam pierwszy miesiąc..... a powiem Ci że mama mojego chlopaka, w ciązy miala normalnie okres, ale dziwnie się czuła i to ją skusilo do pójścia do gina no i co....6 miesiąc .... ale to było z 14lat temu.....

Gość Mawra
dziękuję. Dziś wieczorem zrobie test. Tylko nie wiem, czy nie za wcześnie bo normalnie dopiero jutro powinien mi się okres skończyć.

Gość zyzyza
tak zwane pre-testy wykrywaja już po 6 dniach od zapłodnienia.....możesz jeden zrobic teraz a nastepny po jakimś czasie......podobno najlepsze jest badanie z krwi.....

Wykrywają po 6 niach, jeśli doszło już do zagnieżdżenia. Do niego dochodzi między 5/6 a 12 dniu po owulacji (nie rwna się - po stosunku! bo do owu może dojśc nawet tydzień później).Dlatego najlepiej zaczekać do terminu miesiączki, bo negatywny wynik ciąży nie wykluczy

Gość Mawra
U mnie jest już 14 dni po owulacji