Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA23A

SUKNIA GALAXY FARAGE

Polecane posty

Gość MONIKA23A

Witam serdecznie,czy ktoras z Pan orietuje sie jaka jest strona do salonu sukien slubnych galaxy farage i gdzie jest salon tych sukien>>??Prosze ,to bardzo dla mnie wazne

Gość farage galaxy
http://www.faragebride.com/ to link to stronki natomiast suknię można kupic w salonie biellisima w Krakowie , Warszawie, Przemyslu, Lublinie , Gdansku Szczecinie. Wiem bo sama sie orientowałam aby ją zdobyc no i mam......bede mieć na sprzedarz po 2 czerwca ecru z dodatkami welonem koderkiem na szyje i bolerkiem......rozmiar 36/38 165-172 cm cena 1000 zł

Gość Sabinapel
Pisze gdyz takze szukam Farage i widze,ze Ktos tu bedzie mial ja do sprzedania za 1000 zl pod koniec czerwca,prosze o kontakt mailowy

Gość Sabinapel
a dokladnie ta osoba nademna!!!!Koniecznie prosze o kontakt!!!

Gość gagusia2
Witam. Poszukuję sukienki Farage Galaxy W Krakowie lub okolicach. Proszę o kontakt.

Gość myszka139
Witam!! ja również szukam sukienki farage galaxy. Proszę o kontakt

Gość annhe
Mam do sprzedania suknię ślubną Galaxy Farage w kolorze ecri, na wzrost 170 cm + 5cm obcas. Gorset sukni pięknie zdobiony koronką i kamieniami Svorowskiego. Spódnica wielowartwowa na dole wykończona tiulem. Suknia posiada podpinany tren. Kupiona w salonie w Warszawie (maj 2007r) po profesionalnym czyszczeniu. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem.

Gość milkakala
W sierpniu 2008 będę miała do sprzedania biała farage galaxy z platynowymi dodatkami, rozmiar 34-36 polecam, jest śliczna.

Gość teeny
mam do sprzedania suknie ślubna farage galaxy 4000:) sukienka w rozmiarze 38 na wzrost około 176 cm, kolor ecru; sukienka jest piękns i dwuczęściowa; Kraków; telefon kontaktowy 691-387-548

Gość lusii12
bede miec do sprzedania galaxy 4000 po 2 sierpnia cena 1800 mysle ze i tak sie oplaca w salonie w gdyni kosztuje 2700 wypozyczenie 2000 tys wiec zastanowcie sie pozdrawiam serdecznie i prosze pisac na mojego meila

Gość lusii12
Czuj się piękna tego dnia! Śliczna suknia francuskiej firmy FARAGE, model Galaxy 4000 38, wzrost 165 – 170/. Suknia zdobyła tytuł Najpiękniejszej Sukni Ślubnej 2005 roku na Targach Mody Ślubnej, prezentowana była w konkursie Miss Polonia 2005 – bo łączy w sobie delikatność i namiętność, jednym słowem - przyciąga wzrok. Suknia jest zdobiona kryształami Svarowskiego, francuskimi koronkami i zdobieniami w kolorze „starego złota”- dla osób, które „mają swój styl”. Suknia składa się z gorsetu i spódnicy. Gorset jest sznurowany na plecach, czyli istnieje możliwość regulacji /co jest ważnym atutem – na pewno schudniecie przed ślubem i nie jesteście w stanie przewidzieć ile centymetrów!/, tył jest przezroczysty . Dla mnie ważne było – że gorset jest naprawdę dobrze wykonany, świetnie trzyma biust i ściąga „ciałko” – wygląda się w nim bardzo szczupło, a z drugiej strony – ładnie eksponuje biust. Spódnica – bardzo dobrze się układa, posiada piękne zdobienia – róże w kolorze starego złota, które dodają niesamowitego uroku całości. Istnieje możliwość przymiarki w okolicy Trójmiasta /Gdańsk -Chełm/. W salonie FARAGE w Gdyni za suknie zapłacicie ok. 2700, za wypożyczenie 2000 – warto więc się zastanowić… ps mam jeszcze bolerko i butki ale to osobno jak ktos sobie bedzie życzył serdecznie zapraszam ps fotki butow bolerka i sukni moge przeslac na meila ps dodatkowo suknia jest na dwóch kola by ładniej wygladala rozłożyściej oraz spódnica była robiona na biodrówke by piekniej wyglądalo to do gorsetu poniewaz jest przezroczysty po prostu bajka zapraszam kontakt przez meila lusii12@wp. pl cena 1800

Gość lusii12
1350610_2_d41d_m

Gość vento
Witam! Mam do sprzedania śliczną farage galaxy, 36/38, jasny ecru, stan bardzo dobry, na wzrost 160-170. Dodaję welon, ozdobę na szyję i buty (5 cm obcas). To wszystko możesz mieć za jedyne 1200 zł (możemy ponegocjować). W tej sukience będziesz wyglądać jak księżniczka. Zdjęcia wysyłam mailem. Przymiarka w Szczecinie. Pozdrawiam

Gość agnieszka19
Witam ja rowniez chcialabym kupic farage galaxy z okolic slaska!! najlepiej w rozmiarze 34,36 pozdrawiam

Gość lusii12
czesc dziewczyny jestem z Gdanska i mam do sprzedania piekna suknie galaxy 4000 oraz garnitur z butami dzwoncie 501460658 albo piszcie jak zyczycie sobie zd jecia na meila moge przeslac moj meil lusii12@wp.pl same sprawdzcie czy warto !!!!!!!!!!!!! za suknie 1700 zł garnitur z butami 500 zł w salonie zaplacicie o wiele wiecejjjjjj sama wiem bo ja kupilam a wypozyczenie sie nie oplaca WYBOR NALEZY DO WAS POZDRAWIAM

Gość groszek80
Witam serdecznie. Poszukuję sukni Farage (najchętniej model Lilea) w kolorze ecru rozmiar 38/40 dla wysokiej (180zm).Jeżeli ktoś będzie miał sukienkę tej firmy,proszę o kontakt mailowy. Z góry dziękuję!!!

Gość kasia4
witam, sprzedam orginalną Farage galaxy 4000. stan bardzo dobryplus dodatki!! zapraszam do przymiarki w okolice malborka. szczegóły:504824235

Poszukuje sukni Gaalaxy Farage 400 w okolicach śląska. Rozm 38 wzrost 163.

Gość agazgaga
cześć dziewczyny! Mam do sprzedania suknię ślubną FARAGE GALAXY 4000 rozm. 36 na wzrost 167 + 5 cm obcas, dwuczęściowa z TYM gorsetem i z różami po prawej stronie. Suknię kupiłam w czerwcu 2007 w salonie w Wawie.Jest po profesjonalnym czyszczeniu, stan bardzo dobry. W komplecie szal tiulowy, krótki welon z kryształkami Svarowskiego +ozdoba na szyję. Nie będę powielała "ochów i achów" na temat tej sukni... napiszę tylko, że suknia jest rzeczywiście nietuzinkowa - lekka,zwiewna i niesamowiecie sexy i tak - wzbudziła ogólny zachwyt. Więc jeśli chcesz,aby Pan Młody nie mógł oczu od Ciebie oderwać, żeby goście zasypywali Cię komplementami, a niezamężne kuzynki wodziły za Tobą zazdrosnym wzrokiem - dzwoń: 507 40 29 25 cena: 1100 przymiarka: okolice Kozienic lub ( po wcześniejszym uzgodnieniu) Piaseczno

Gość brzydka ta suknia
wg mnie,a panna młoda grubo w tych falbanach wygląda.Sexy to ona nie jest ani na "zwiewną" też nie wygląda.Ale skoro wymarzona-życzę powodzenia w poszukiwaniach:)

Gość iwek
Mam do sprzedania suknię ślubną firmy FARAGE model GALAXY. - kolor: ecru - rozmiar: 36-38 - wzrost 168-170 - dlugosc spodnicy: 116cm, - pas: 68cm, - biust: 86cm Istnieje możliwość poszerzenia lub zwężenia spódnicy w pasie nie psując jej fasonu. Gorset wiązany z tyłu można dostosować do innych wymiarów w biuście i talii. Stan bardzo dobry! Suknie kupiłam w salonie i jestem pierwszym właścicielem Suknia jest po profesjonalnym czyszczeniu. Wszelkie informacje pod numerem tel. 501 834 147 lub e-mail malan85@wp.pl

Gość froska
mam sukienke galaxy ferage-sprzedam po 28 sierpnia za 1600zl rozmiar 36 na 165cm wzrostu

Hej. Mam do sprzedania sukienkę ślubną Farage Galaxy kupiona w maju. wzrost.170 cm. Spódnica sukienki była delikatnie poszerzana we wzgl. na ciąże. posiadam do niej tren i ozdobę na szyje. Kolor ecru. Z tyłu na spódnicy róże. http://www.faragebride.com/en/collection/series1/img16.jpg#img16.jpg Cena ok 800 zł (do negocjacji)

Hej. Mam do sprzedania sukienkę ślubną Farage Galaxy kupiona w maju. wzrost.170 cm. Spódnica sukienki była delikatnie poszerzana we wzgl. na ciąże. posiadam do niej tren i ozdobę na szyje. Kolor ecru. Z tyłu na spódnicy róże. http://www.faragebride.com/en/collection/series1/img16.jpg#img16.jpg Cena ok 800 zł (do negocjacji)