Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faficzka

co dziwnego robią wasi rodzice?

Polecane posty

Gość faficzka

np. mój tata całymi godzinami opracowuje system totolotka, ma mnóstwo zeszytów na ten temat. a moja mama ma świra na punkcie czystości i nawet monety które za chwile wyda w sklepie czyści ścierką. kocham ich za te dziwactwa! dajcie jakieś przykłady z waszych domów.

Gość moj ciagle jezdzi na ryby

Gość a jakie masz
mój ojciec stwierdził około tydzień temu że nie bedzie sie mył, bo dostanie zapalenia płuc. dodam, że z natury bardzo smierdząco się poci. wystyarcz że wejdzie do jakiegos pomieszczenia dosłownie na 15 sekund i trzeba wietrzyć...

Gość Ruchaja sie

Gość moj tata sie maluje

Ten pierwszy wpis to jakby o moich rodzicach ;)...oprócz totolotka tata jest zapalonym wędkarzem, a mama pedantką także w innych dziedzinach np. ubiór, fryzura :)

Gość mama caly dzien siedzi
w internecie, a ojciec kupuje narzedzia, z ktorych potem nie korzysta, bo nawey\t nie wie, gdzie je wsadzil.

Gość SYLWUSIAAA18
MOJA MAMA LICZY MI KARTKI W ZESZYCTACH I MOWI ILE WYRWAŁAM SPOKO JEST I CIODZIENNIE SŁYSZE ZEBYM SIE KRÓTKO MYŁA BO SIEDZIE 30 MIN PODOBNO ALE KIEDYS LICZYŁAM I SIEDZIAŁAM TYLKO 15 :)

Gość faficzka
to rzeczywiście strasznie dziwne..:-)

Gość SYLWUSIAAA18

Gość moja mama zapuszcza wasy

Gość faficzka
miałam na myśli wypowiedź z 16.34

Gość moj tata sie maluje
naprawde....niedawno to dokrylam...ma maly zestaw do makijazu

{ w internecie, a ojciec kupuje narzedzia, z ktorych potem nie korzysta, bo naweyt nie wie, gdzie je wsadzil. } Niech zgadnę, chodzi o wibratory ? :P

Gość moj s.p ojciec nigdy sie nie
denerwowal ani nie mscil,jak ktos mu zrobil jakies swinstwo, tylko spokojnie mowil, ze zlo samo do tego kogos wroci. I sie sprawdzalo! Niesamowite .

Gość dianuska 22
jak kiedys mylam glowe to mama zakrecilam wode w mieszkaniu bo stwierdzila ze za duzo wody zuzylam. na szczescie to juz bylo ostatnie plukanie

Gość pyzaty Lutek
moja mama potrafi żyrandol do buzi wziąc . wi9eczorem mowi do tatki : zgas żyrandol , to go wezme w usta.

Gość do Myrevina
zeby to byly wibratory, to by choc malo miejsca zajmowaly.I mniej kosztowały. A tak to sei ruszyc w domu nie mozna , a pozytek nie wiekszy.

Gość faficzka
he he dobre! przypomniało mi się jeszcze że moja mama gada sama do siebie a właściwie do garnków jak robi obiad.

Gość pyzaty Lutek
np. oj marchewko marchewko zebyus ty na zycie zxarobic umiala....

Gość faficzka
topiku nie umieraj! napiszcie coś jeszcze!

Gość fantik
moja mama każdemu rozdaje swój telefon i myśli, że będą jej oddzwaniać: sprzedawcom butów, karmy dla psa weterynarzowi i popisuje się komorka na mieście i myśli ,ze jest bizneswoman :P Ojciec marzy , zeby miec altanke i chce sie wyprowadzic do lasu , bo zawsze chciał być leśniczym a życie mu sie tak potoczylo, ze mieszka w bloku :P Poza tym kiedys ojciec chcial kupic taborety to kupil 4, a dopiero sie okazalo, ze to są kwietniki

Gość goł wedżetarian
moja matka to pedantka i skonczony skąpiec ojciec bałaganiarz absolutny a babka (ktora tez z nami mieszka) zdewociały zboczuch ktory lubuje sie w filmach o amerykańskich nastolatkach i obral sobie za cel życiowy wyplenić ze mnie mój wegetarianizm

Gość sylwusiaaa18
a moja mama jeszce bez przerwy gada niemam pieniedzy a za 10 min idzie do sklepu i kupuje 3 kg rożnych ciastek na szczescie ma dobra przemiane materii i nie jest gruba albo mowi niemam czasu i kładzie sie spac a kiedys jak powiedziałm zeby kupiłam mojemu chłopakowi bokserki w strusia pedzi wiatra bo widziałam takie jak kiedys szłam to zamiast bokserek bo juz podobno nie było kupiła figurke penisa:Di stoi tera z u niej w szafce:D

Gość goł wedżetarian
babka ma tez manie gadania o żarciu (60% codziennych tematow dotyczy jedzenia), a ojciec chdozenia do spozywczego i znoszenia do domu słodyczy, a oprocz tego jest zapalonym totolotkarzem i wszedzie gubi swoje skarpety i raz w miesiacu musi zawieruszyc swoje klucze a dwa razy do roku wyrobić now, bo jak "sie narąbał" to wtedy "gdzieś je niesie" matka uwielbia zdrabniac nazwy wszystkiego i przekrecac moje imie na wszystkie sposoby, a takze wymyslac mi najprzedziwniejsze przydomki (babka juz bierze z niej przyklad), potem ludzie pod oknem sluchaja jak ona sie na cala gebe na mnie wydziera (uzywajac wyzej wymienionych przydomkow) i mają lole;)) babka nie zapala w lecie swiatla i nie chce wietrzyc w zimie pokoju (przy czym robi sesje telewizyjna od 3 do 7 wieczorem, z przerwa na kolacje, a potem znowu od wiadomosci az po same spanie i promień się rozchodzi po calym pokoju, ze az duszno, i na korytarz to wszyko wyparouje, i mamy w domu efekt cieplarniany) ojciec lubi sie "narąbvać", babka obgadywac "tą młodzież", a matka doszukiwac sie w moim pokoju balaganu i gzrebac mi po szafkach w poszukiwaniu sama nie wiem czego (?), i sprzatac mi w szafie acha, zapomnialabym najwazniejszego! Alkohol wrog numer 1 babki. On jest winny zlu całego świata. jak cos sie gdzieś stalo to na pewno przez alkohol. Babka to abstynentka przez cale zycie

Gość moi rodzice gryzą piach
ale to takie średnio śmieszne :-o

Gość fantik
no średnio śmieszne, ale samo stwierdzenie gites :P

Gość goł wedżetarian
A kto u nas najdluzej wisi na telefonie? BABKA!

nie mieszkam ze swoim ojcem, ale potrafi dzwonic 5 razy dziennie z pytaniem: co u ciebie slychac? wszystko wporzadku? :O