Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teddy Hen

Moja byla juz mnie nie chce

Polecane posty

Gość Teddy Hen
ale ona kocha juz tamtego! jak mam sie starac, nie chce jej komplikowac zycia

ale o co ma sie starac? Dziewczyna wyraznie dala mu do zrozumienia,ze go nie chce. Jesli zacznie ja meczyc telefonami czy smsami to ona na pewno poczuje do niego totalna niechec:O Gorsza niz teraz.

Gość Teddy Hen
no wlasnie nie chce jej walic zycia ktore sobie ledwo ulozyla...

Gość a.g.a
no tak, ale czase,m mówi sie takie rzeczy celowo, wiec niech chociaz zorientuje sie czy faktycznie tak kocha tamtego

Gość a.g.a
ja pokazałam temu którego wcześniej olałam że mi zależy i jakis czas razem bylismy, na początku on sie bał ze go zostawie, dlatego był ostrożny

Gość Teddy Hen
poczekam co dalej...

Dlaczego naginacie, przeciez on wyraznie napisal ze ocknal sie nie wiedzac nic o tym, ze ona juz kogos ma !! Ale oczywiscie wygodniej jest napisac, ze sie obudzil bo sie zorientowal ze ona z kims sie zwiazala i ze zaraz pies ogrodnika itp. Bez sensu :o

Gość Teddy Hen
ja naprawde potrzebowalem czasu :( i wcale nie chce zmusic Aski by ze mna byla znow...

bo jak sie kogos kocha to sie to wie od razu a nie zdaje sobie sprawe jak juz go nie ma. w ten sposob ludzie bawia sie czyimis uczuciami.

Gość Papotka
a ja uwazam ze dobrze mu tak i wszyscy niedojrzali faceci powinni dostac w dupe od zycia!

Gość Hey Teddek
pytanie? A kiedy poczules ze ja kochasz? Jak sie dowiedziales ze kogos ma czy przed? Sam wiesz chyba ze to zmienia postac rzeczy...jest jeszcze cos takiego w nas jak EGO...u niektorych z tym czyms nie ma zartow...

Freeda tak, to jest madre podejscie, ale czlowiek to tylko czlowiek, popelnia mase bledow, na kazdym kroku i wlasnie czesto docenia gdy straci ! Nie jestesmy doskonali.

Gość Teddy Hen
bo ciagle o niej myslalem,tesknilem za nia, zdalem sobie sprawe ze jest wspaniala... dzis do niej zadzwonilem pytam co u niej a ona na to ze ok, ze jest z Jarkiem od 3 miesiecy ze jest super ze w koncu znalazla kogos wartosciowego ze mnie pozdrawia no i tyle tak sie dowiedzialem

Gość Hey Teddek
E no Fredda, nie przesadzaj, czasami trzeba dojrzec do tego czy sie NA PRAWDE kocha czy to jest cos innego...tak mowia starsi ktorzy zapomnieli jak byli mlodzi...czlowiek to czlowiek, omylna bestia i tyle

Dlatego Teddy nic juz nie zrobisz, jest z tamtym, dobrze jej z nim, widocznie tak musialo byc. I najmadrzej bedzie to zostawic tak jak jest.

Gość Hey Teddek
samo zycie Teddek, czas...daj im i sobie czas, jak ma byc to bedzie...dobrze ze chociaz wiesz ze nie chcesz jej macic w zwiazku

Gość a.g.a
FREEDA nie zgadzam się ze od razu trzeba pokochać i tylko to jest prawdziwa miłosc, czasem człowiek cos zrozumie jak straci, mozna pokoachac bardzo kogos z kim najpierw nie chciało sie byc

Gość Teddy Hen
nie chce jej macic bo ja kocham i nie chce ja znow ranic

dobra wiem ze sa takie przypadki ze ktos pokocha dopiero jak straci ale w 99% jest to uczucie zwiazane z nagla strata kogos, z tym ze juz nie mozna do tej osoby zadzwonic, ze nikt nie przytuli, nie ma tego kogos juz.. wiem bo sama jak zerwalam z moim bylym bardzo cierpialam i plakalam, bylo mi smutno, chcialam do niego wrocic ale pamietalam o tym ze moze tak byc dlatego wlasnie ze go juz nie ma i sie do niego przyzwyczailam dlatego powiedzialam sobie ze dam sobie czas pol roku i zobacze czy dalej bedzie mi zle. wiem teraz ze zrobilam dorze ale nadal jak go widze to nie pozostaje obojetna mimo ze mam juz kogos innego , to nie jest latwe o kims zapomniec ale nie bede mu d*** zawracac bo go tylko zranie i bedzie to zabawa moja kosztem jego

Gość a.g.a
ja uwazam ze powinienies jej bardziej pokazac jej ze zaczeło Ci zalezec, przynajmniej ja jako kobieta tego bym oczekiwała od faceta który mnie tak olał, a nie tylko jakis telfon

Fredda, sadzisz na podstawie swojej historii i to jest ok. Ale pamietaj ze ile ludzi tyle historii i nikt nie ma monopolu na prawdę.

Gość Teddy Hen
bede jakos subtelnie jej dawal do zrozumienia co czuje a co sie stanie to juz nie wiem

Gość Teddy a ile wy wlasciwie macie
lat ??????

Gość a.g.a
wiesz nie przytłaczaj jej sobą, ale pokaż ze naprawde zaczeło ci zalezec, to jest moje zdanie

Gość tak bardzo ciekawe
Moj facet obudzil sie po dwoch latach! Bylo juz lata swietlne za pozno. Z tego co wiem on pluje sobie w brode a ja ejstem sama ale szczesliwa! Nigdy juz do niego nie wroce bo szanuje siebie. Za duzo mna pomiatal! A wiesz kiedy mna sie zainteresowal? Mielismy sporadyczny kontakt przez dwa lata, potem pol roku kompletna cisza. Zobaczyl mnie w lokalu, radosna, super zadbana, z kupa przyjaciol. Jeszcze wczesniej napisal maila. Po rozstaniu z nim postnaowilam wziac sie w garsc! Prawie zawalalam studia ale powiedzilaam sobie, ze nie strace mojej sznasy przez niezdecydowanego goscia. Poszlam na silownie, zapisalam sie na kurs jezyka hiszpanskiego, dbalam o siebie maksymalnie. W srodku bol a na zewnatrz silna. Jestem teraz szczesliwa ! ps nie wierze w twoje obudzenie, mozliwe ze ona ma kogos i to cie dotknelo:)