Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidek23

Kocham ja ale

Polecane posty

Gość Dawidek23

nie umiem z nia byc! to jest okropne! mimo ze kocham moja Majke i chce z nia byc to jakos dusi mnie ten zwiazek...:( czuje sie ograniczony,mam coraz wieksze wahania..a jednoczesnie wiem ze to ta jedyna

Gość normalnie obłęd
ale czemu zle sie czujesz w tym zwiazku momo tego ze ja kochasz?? jak mozna sie czuc zle w zwiazku gdy sie jest z osobą która sie kocha...wytłumacz prosze:)

chyba jej nie kochasz a jedynie sie do niej przyzwyczailes

Gość Dawidek23
zle sie czuje bo to moja pierwsza dziewczyna i pierwszy raz doswiadczam spadku zauroczenia. denerwuje mnie ze jes tdosyc zazdrosna o mnie. i to nie o inne dziewczyny bo o innej nie ma mowy ale o to ze czasem chce spedzic wiecej czasu sam niz z nia. ona chce sie caigle spotykac a jak ja nie moge to sie obraza...

Gość normalnie obłęd
czujesz sie osaczony...hmmm wiesz związek wyaga spotkan jesli ona cie kocha to nie dziw sie ze chce sie z tobą jak najczesciej spotykan natomiast wez pod uwage to ze kiedys bedziesz miał zone i ze będziesz musiał z nią zamieszkac.....to jest dopiero

ja kocham mojego misiunia i chce sie z nim spotykac codziennie ale nie moge. mowie ci ze to przyzwyczajenie!!!!

Gość Dawidek23
wiem i chce sie do tego przyzwyczajac ale potrzebuje wiecej czasu a Majka chce bym robil to szybciej i sie irytuje jak z czyms nie daje rady

ja cie rozumiem. moj szwagier mial 3 naprawde powazne zwiazki. po jakims czasie kazda dziewczyna probowala go uwiazac na smycz w doslownym tego slowa znaczeniu.pierwsza byla najgorsza jak zostal po lekcjach w szkole poprawiac klasowke, to dzwonila 10 razy do niego do domu pytajac czy juz przyszedl i czego nie dzwoni. wszystko bylo jak w zegarku. wiedziala o ktorej wstawal - dzwonila, o ktorej wracal ze szkoly - dzwonila. jak wyszedl z psem a powinien byc w domu - dzwonila i sie wsciekala ze jej nie powiedzial ze wychodzi :P wszystkie byly podobne - po paru miesiacach (gora dwoch) robily sie gorsze od zony po 20 latach malzenstwa. kazda tez byla miloscia jego zycia - jak widac 3 razy byl w bledzie :P

Gość Dawidek23
ale ja nie chce spisywac tego zwiazku na straty!chce pogadac z nia i ustalic pewne rzeczy tylko boje sie ze sie wkurzy i zerwie