Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia 16

Faldka pod pupa... pomocy!!!

Polecane posty

Gość Niunia 16

Zauwazylam ze pod moja pupa jest taka no dosyc faldka i za nic nie moge sie jej pozbyc. Biegam, jezdze na rowerze a ona nic, na dodatek tak nieladnie wyglada, czy ktos wie jak sie jej pozbyc???? Prosze!!

Gość Niunia 16
Hej nikt nic nie wie????????

hm nie wiem dokladnie jak to moze wygladac bo faldki zauwazylam tylko u osob starszych- z racji obwisles skory. watpie ze ty masz taka a bruzda jak stoisz miedzy udem a posladkiem to normalka

Gość anis23
moj facet uwielbia ta moja falde do szalenstwa.mowi ze jest ona podniecajaca itp.wczesniej tez jej nie lubilam ale w sumie to jest normalne chyba zeby zamiast tylka miec deske!!

Gość Niunia 16
jak to normalka to spoko:)

Gość Niunia 16
tylko to w sumie wtglada tak: pupa taka faldka i udo to raczej nie jest bruzda, i znowu sie zalamalam...

musislabys zdjecie polazac, bo w zasadzie to nie wiadomo za bardzo co masz na mysli;0 , czy chodzi Ci po prostu o posladek:D\"poldupek\"?;)

Gość Niunia 16
nie nie o to, ale nie bede sobie zdjecia robic... no bo w sumie pod pupa jest faldka ma okolo 1,5 cm dlugosci. takie jakby 2 bruzdy. to NIE JEST taka "granica" miedzy posladkiem a noga.

Gość stary oblesny zbok
tak, daj fotke

a chyba wiem o co ci chodzi:) ale nadal uwazam ze to normalne :) nie dam se nic uciac ze ja tak nie mam :D:D:D:D tak po prostu sie skora nam zawija i juz :)

Gość Niunia 16
niestety nie mam cyfrowki:( oki musze wylaczyc kompa bo burza idzie jak chol.... ale naprawde nie wiecie jak to wyglada??? takie 2 bruzdy...

Gość Niunia 16
oki ale ja mam 16 lat to chyba nie jest normalne...

Gość Doktor Kidler
Jak dasz zdjecie to sie wypowiem jako lekarz.

hmmmmmmm wiesz co moze zacznij uzywac balsamow ujedrniajacych jakies masaze pod prysznicem musisz poi prostu ujedrnic skore!!;)

no chora na bank nie jestes :) mysle ze taki urok twojej pupy-ot ciut za duzo skory. ujedrniajacy balsam? przeciez nie ma zwisow :) ma 16 lat mysle ze jej skora jest odpowiednio napieta :) jesli w ogole da sie cos z tym zrobic to proponuje zmudne cwiczenia typowo na pupe

Gość Niunia 16
nie no w sumie kupilam krem z Garniera (tez zolty) no uprawiam sport: biegi rower itp. prysznic cieplo-zimny a zminiejszylo sie tylko troszke...

Gość Niunia 16
A jakie cwiczenia beda najlepsze??? Przysiady???