Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 :D jestem posiadaczką zmarszczek mimicznych :) koleżanka poleciła mi plastry witaminowe pod oczy przetestuję zatem... ktoś próbował? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 to przez moją wesołą naturę może chociaż troszkę zmaleją? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Maj 15, 2007 ja na swoj mlody wiek (ok22) tez mam zmarszczki mimiczne i chce sie ich pozbyc ;/ Testuj;p a pozniej napisz jakie efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 :O fatalnie... to może na cycki nalepię? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suzitka 0 Napisano Maj 15, 2007 he he he to i ja wezme na cycki ;p zeby ciut wieksze byle;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 :D jeszcze 10 minut potem odkleję i odnotuję skutki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczy wiście 0 Napisano Maj 15, 2007 wlasnie sobie przypomnialam , jak pare lat temu zrobilam sobie maseczke taka zelowa , co jak wyschnie mozna ja sciagac , tak wiec wyschla , ja zaczynam sciagac a moj synek w placz : mamo nie rwij sobie skory :O nie wiem po co to napisalam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 oderwałam... jestem w szoku ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajoajsksis Napisano Maj 15, 2007 dlaczego jestes w szoku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słuchaj a co to nas Napisano Maj 15, 2007 interesuje?????????????;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 są super ;) za kilka dni powtórzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczy wiście 0 Napisano Maj 15, 2007 podaj nazwe lepiej a nie sie chwalisz :P serio , podaj nazwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 15, 2007 one skory \"nie rozwleka\":o??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiss1979 0 Napisano Maj 15, 2007 podaj nazwe kochana. na moje to mi nic nie pomaga. moze te zadzialaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 essense pocket beauty vitamin eye gel pads polecam :) ps. taniocha jakaś :D opakowanie 4 sztuki 9 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczy wiście 0 Napisano Maj 15, 2007 widzialam cos z tej firmy , moze to tez bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 http://www.pocketbeauty.com/aktion_04/de/intro.html fajne mają produkty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 http://4girls.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1633 proszę bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczy wiście 0 Napisano Maj 15, 2007 czy w ten czwartek jest u was Boze Cialo?? nikt mi nie chce powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 w następny chyba... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 15, 2007 o ile sie nie mysle to boze cialo zawsze bywa w czerwcu;0 teraz 7mego chbya przypadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczy wiście 0 Napisano Maj 15, 2007 dzieki Luska , na ciebie zawsze mozna liczyc ale powiedz pewna nie jestes co ?? bo wiesz ja sie zalozylam z kolezanka , bo ona jutro do Polski jedzie na zakupy , i powiedzialam , ze na procesji to nie duzo kupi :P chyba przegralam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 15, 2007 no jasne :D to przez te plastry jestem taka podniecona :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczy wiście 0 Napisano Maj 15, 2007 a u nas jest w ten czwartek :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 16, 2007 jak to w ten? :O to nie u wszystkich tak samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna 30 0 Napisano Maj 16, 2007 przecież u wszystkich jest tak samo, 7 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Maj 16, 2007 ponoc soraya ma tez jakies platki witaminowe. contour lifting czy cos takiego. moze stosowalyscie? pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Maj 16, 2007 wlasnie wrocilam do domu z plasterkami Thalgo i zamierzam dzis wyprobowaci zdam relacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka Via Napisano Maj 16, 2007 na zmarszczki mimiczne polecam serum firmy Loreal- serum dziqała od razu, choć mają jeszcze kremy- to na efekt trzeba czekać 2 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 16, 2007 faktycznie... u mojej znajomej Szwajcarki też jest jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach