Gość autorko Napisano Maj 15, 2007 o jezu nie pieprz głupot ! ja Ci nie wybrałam studiów tylko to była twoja decyzja! Ja studiuje informatyke i myslisz ze mam lekko? :o ale nie gadam non stop jak mi cieżko bo nie bede truła innym życia z powodu mojego wyboru :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ładny ptak Napisano Maj 15, 2007 studentka od siedmiu bolesci - nie martw się na prawie też jest 'kolorowo' :O no ale co na juwenalia trzeba iść:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 autorko--> mieszkam z chlopakiem z informatyki, mam porownanie...poza tym jak wybieralam studia nie wiedzilam co mnie czeka...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalaaaaaa a Napisano Maj 15, 2007 jak nie dajesz rady to zrezygnuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 jestem bliska takiej decyzji...ale sama nie zrezygnuje, sami mnie wyrzuca:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość studentka chemii Napisano Maj 15, 2007 autorko na ktorym jestes roku farmacji?i gdzie studiujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Maj 15, 2007 nie rezygnuj !!!! jak wywalą Cie to wywala ale sama nie poddawaj się !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 wlasnie jestem na pierwszym, mowia ze drugi jest gorszy...:O nie no sama sie nie poddam...chyba ze nie zalicze jakiegos egzaminu,albo mi zafunduja jakas repete z matmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość studentka chemii Napisano Maj 15, 2007 a jakie masz przedmioty z chemii ? pytam z ciekawosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia K.. Napisano Maj 15, 2007 Ja zdawałam starą jeszcze maturę z biologii, marzenim moim była biotechnologią a wylądowałam na ekonomii( początkowo sądziłam, że nie będzie tam matmy, jakież było moje zdziwienie jak po niej kazano mi zdawać statystykę i ekonometrię). Do nauki podchodzę z rozsądkiem ale bez przesady, nie samymi teoriami Keynesistowskimi Juwenalia kocham:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 wlasnie paradoksalnie mam (tzn.mialam teraz tylko egzamin mnie czeka) jedna chemie ogolna i nierganiczna, a na prawcowni analize jakosciowa. poza tym biofizyka, botanika, biologia, anatomia , matma, statystyka...co to za farma kurde?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość se-lavi Napisano Maj 15, 2007 Ha umnie też sesja za pasem ale nie moge się zabrać do kucia bomnietylko w głowie tylko namiotobranie walcze jak głupia z gościem co ma już 20 godzin na koncie - wciągnęliście się w tą gierkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość studentka chemii Napisano Maj 15, 2007 to macie tylko jedne laboratorium a chemii ?? chodzi o te analize jakosciowa , ale wyklady z chemii analitycznej macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 no wyklady byly z analitycznej a pozniej z kwantowki i ogolnej...wszytsko razem mam na egzaminie...:O na drugim roku jest wiecej chemii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 a ty na ktorym roku chemii jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość studentka chemii Napisano Maj 15, 2007 na czwartym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 uhuhu...no to najgorsze za toba...a ciezko bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Maj 15, 2007 a ja studiuje zaocznie i mam sesje ciagla :O i tak kurcze od marca co 2 tyg egzamin.. :O lub kolo :O w sumie lepiej.. ale to tak juz sie dlugo ciagnie ze rzygam tymi egzaminami :O ech.. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość studentka chemii Napisano Maj 15, 2007 srednio, ale czasami ciezko :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 15, 2007 nie chce mi sie o tym gadac:o :D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 no wlasnie najgorsze jest to ze nawet nie mam kiedy usiasc do nauki do egzaminu...ciagle jakies kola, nawet teraz powinnam sie uczyc:O juz nie mam sil, dlatego odreagowuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ......beznadziejna osoba..... Napisano Maj 15, 2007 autorko --> a co jest nie tak z moim słownictwem? :o takwas czytając to się chyba na studia nie wybiore :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
studentka od siedmiu bolesci 0 Napisano Maj 15, 2007 setunia...ty taka lajtowa jestes, co studiujesz?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egzaminow w sesji mam tylko 5 Napisano Maj 15, 2007 a przed sesja jeszcze 3 :) powinnam zakuwac tym bardziej ze jeden egzamin jest taki ze 90%oblewa a ja sie obijam na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeciętnababka85 0 Napisano Maj 15, 2007 mam tak samo.. no nie mam kiedy sie uczyc :O niby mogla bym teraz ale jestem zmeczona po pracy i tak w kolo macieju :O ale co nas nie zabija to nas wzmacna ... oprocz sraczki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość studentka chemii Napisano Maj 15, 2007 autorko a gdzie studiujesz>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eklerek Napisano Maj 15, 2007 no ja mam niedłuo egzamy, ale najpierw czekaja mnie zaczarowane kolokwia ło matko i córko oby tylko zaliczyc bo cieniutko sie widze w tym sem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach