Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w pełni KOBIETA

Mój mężczyzna jest bardzo ale to bardzo podobny do

Polecane posty

Gość a Mój chłopak
jest krzyzówką Shreka i Dyzia z Kaczora Donalda :P Poważnie mówię :D Ogólnie wygląda jak żywy Miś.

Oj tak, tak Promyczku, zrobie co tylko będziesz chciała!! Spełnie każdą twoja zachcianke!! Bede twoim prywatnym Spartanem, twoim zwierzaczkiem!!! A kiedy juz damy upust swoim żądza zaśniemy razem przytuleni do sibie tak bardzo, bardzo mocno... Ty w moich objęciach, główke kładąc na mojej rączce.. Ja co chwile w nocy bede się budził i podziwiał twoje słodkie usta:) kurcze dziwna sprawa.... Chyba sie zakochałem na kafeterii... miłośc od pierwszego postu!!:)

Gość koko-szabellll...........
a mój przypomina Jaruzela......:O jak idziemy razem np.na lody walą w nas kamieniami te buraki cholerne...:O

Gość buahahahahahahahahahaha
:-D

Gość Promyczkowa
taka internetowa love story.... szkoda tylko ze to zycie to nie bajka... gdyby bylo bajka bylbys blisko mnie, zasypialabym i budzila sie myslac o Tobie, znalibysmy juz siebie a jednak pozostawali dla siebie tajemnica, jechalibysmy za 2 tygodnie do stanow spelniac nasze american dream, planowalibysmy nasz wyjazd do Indii a w miedzy czasie kochali caly czas, bawili i jeszcze raz kochali... caluski, cukiereczki, ciasteczka nigdy nie przestawaj marzyc, baby :)

Gość Evlenka
jestem podobna wg Was do kogos znanego? www.evlenka.clubfoto.pl

Gość zenobik
tak do takiej aktorki z telenoweli jestes moim zyciem, gra tam jakies popychadlo

Gość no nie da sie ukryc
ze promyczkowa to przecietna baba z sianem na glowie...ale nie ma to jak wyobraznia albo niespelnione marzenia:D

Gość zosia_samosiaa
a taki jeden koles w mnie z osiedla wyglada jak małaszyński- ten facet magy m :) strasznie sie do niego podobny-ale to jeszcze gowniarz ma ma chyba ok 20 lat...

Gość Promyczkowa
buuuuuuu, dwie osoby napisaly na forum ze jestem brzydka!! i do tego menelka z sianem na glowie...co ja teraz biedna poczne... nic tylko zamknac sie w domu i ludziom na oczy nie pokazywac....zaraz sie poplacze ;) ktos sie pofatygowal zeby poczytac komentarze ;) gratuluje spostrzegawczosci i az dwa posty pod moim adresem- jestem zachwycona :) nie ma jak polska zyczliwosc ;) pozdrawiam i gratuluje 'ciętej' riposty

Gość pamietaj mozesz na nas
zawsze liczyc promyczku:) nie placz juz:) widywalam brzydsze laski:)

Wrrrrrrrrr Odczepcie się od mojego Promyczka!!! Jest najsliczniejszą, najinteligentniejszą, i najseksowniejszą dziewczyna jaką w życiu spotkałem!! Bede bronił swojego Promyczka ze wszystkich sił!! Stocze nawet walke z brudnym zlewem, jesli tylko odwazy się skrzywdzić moje Słonko;) Kocham cię Promyczku i nie zwracaj uwagi na to co piszą.. Ps. A co sie tyczy marzeń.. To co napisała moja lepsza połowa jest prawdą, naprawde jedziemy do stanów i zwiedzimy cały świat!! Bedziemy zawsze razem!!:) Pozdrawiam