Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAJNAlaSKA

JESTEM Z NIM DLA KASY

Polecane posty

Gość FAJNAlaSKA

mam 20lat on ma 30 jestem z nim dla kasy daje mi drogie prezenty dzikei niemu zdalam prawko teraz bawie sie w drogich lokalach z nim i to nie ejst milosc nigdy nie mialam nic w dziecinstwie jedna lalka na 3siostry i nie mam wyrzutow

Gość anka 28++++++
a jak myślisz-dlaczego on jet z tobą???

Gość a ja powiem tak..
jezeli obojgu wam pasuje ten uklad to dlaczego nie? choc jestes jeszcze bardzo mloda i swiatopoglad zdazy ci sie jeszcze kilka razy zmienic w zyciu.

Gość anka 28++++++
i to za tylko drogie prezenty--numerek w agencji to minimum stówa-a tu raz na jakis czas kupi jakies cacunio i ma do bólu

Gość FAJNAlaSKA
przyznam racje w lozku jest nam wspaniale apropo prezenty mi robi bardzo drogie i eleganckie ostatnio kupil mi na urodziny zegarek za 950zloty plus tygodniowy wyjazd w gory w luxusowym hotelu mozecie mnie bluzgac ale czuje sie jak prawdziwa ksiezniczka

Gość hej potejto
je, siur

Gość anka 28++++++
no ja też czuję jak księżniczka.... tylko ja go kocham,a ze ma kase to same ++++

Heh, jak księżniczka :D Na zegarek i wczasy w luksusowym hotelu zarabiam sobie sama. Mam partnera, nie sponsora :)

Gość K.A.S.A.
dzieki :*****

Gość zefer
A jakiej firmy jest ten zegarek?

Gość płatek
ja tam nie mam nic przeciwko jeśli tylko jemu odpowiada ten układ i zdaje sobie sprawę,że uczucia z Twojej strony to napewno nie ma.prosta sprawa.moja rada warto wyczuć(bo nie wiem ile się znacie)jak to wyglada z jego strony.nie mozna w końcu w tak perfidny sposób czerpać korzyści...a nie daj Bóg od kogoś któ żywi do Ciebie jakieś uczucia

nie napisze jaki to zegarek bo nawet nie ma pojecia jak takie zegarki wyglądają:D

Gość tereska.
jak cie wyrżnie ma maxa , to i zegarek ci odbieże ,. jak tobie pasuje by zabawką to ok,.

Gość a może odbierze
:O

Gość finansistka
dobra kaska nie jest zła ale czy to co ci daje dej choojek można nazwać dużą kasą?

Gość tez super laska
ja tez jestem z moim dla kasy czasami go kocham czasami nie widze perspektywy bycia razem on jest obcokrajowcem i ma kasy w trzy dupy 3500eur miesiecznie narazie:) chce slubu jak najszyciej potem najwyzej sie rozwiode i mam wszystko w dupe pochwalam autroke!!!jest ladna studiuje mowie 2 jezykami plynnie zebyscie nie pisali ze ejste glupia

Gość hhihihihhihih
żenua ogolnie, ale lubie jak gowniary od czasu do czasu mnie rozbawia :P

Gość No jest to trochę smutne..
co pisze autorka lub osoby jej pokroju. Ale ogólnie takie jest życie zasrane czasem, czyli nijak się ma do jakichś wartości. One mogą się cieszyć jesli im to sprawia radość. Dla mnie to przygnębiające jakieś i dołujące - być z kimś tylko dla kasy. Ale cóż.. to nie moja sprawa. Nie moje życie i nic mi do tego.

Gość tg2qzg
a od kiedy 3500euro/ mies. to duzo???????????

Gość tg2qzg
tzn. ja ma, ambicje zarabiac wiecej..

Gość tg2qzg
mam

poczekaj jeszcze pare latek, w koncu mu sie znudzisz i rzuci cie jak stara zurzyta wyruchaną szmate bo bedziesz miala zmarszczki i juz nie bedziesz ladna a on sobie znajdzie mlodszy moel z mniejszym przebiegiem :classic_cool:

Gość no i co w tym specjalnego
bo nie bardzo rozumiem sens tego topiku ... k.... sie jest stare jak swiat wiec niby co w tym dziwnego ze ty tez w to sie bawisz ?

Gość buhehe uzywaj póki mozesz
bo koles z kasa to moze sobie zmieniac laski jak rekawiczki wiec wczesniej czy później cie rzuci :Dpowodzenia 🖐️