Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eroto-man

Czy widok faceta z penisem w rece Was podnieca ?

Polecane posty

Gość Eroto-man

Mam pytanie do Kobiet. Czy widok faceta trzymajacego sie za ptaszka i trzepiacego go Was podnieca ? Co wtedy robicie i myslicie jak widzicie takie zabawy ?

Gość Eroto-man
mnie tak :classic_cool: natychmiast wpycham sobie w odbyt kij golfowy i biegam po trawie przed domem aż osiągne orgazm :classic_cool:

Gość jeśli już
...to mówi się "w ręku", erotumanie:P

Gość tak z ciekawości...
a czemu nie w 'ręce'? :P to błąd? ;)

Gość Eroto-man
widze,ze jakis jezykoznawca sie tutaj znalazl na forum :) Gratuluje mu inteligencji. hehe

Gość powabna szatynka
mnie podnieca :) widok faceta lub kobiety podczas aktu masturbacji dziala na mnie jak nic innego :) oczywiscie wtedy robi mi sie mokro i jesli jest po temu odpowiednia okazja, zaczynam maltretowac swoja cipke i cycki ;)

Gość jeśli już
tak z ciekawości- tak, i powie Ci to każdy polonista [choć ja polonistą nie jestem]. Ewentualnie coś może wpaść w czyjeś ręce...ale to już inny przypadek🖐️

Gość tak z ciekawości...
Ty za to błysnąłeś :P może kolega/ koleżanka napisał/a ironicznie, tudzież wydaje się jej/jemu, że forma zaproponowana przez Ciebie jest niepoprawna... :P z inteligencją to nie ma nic wspólnego... ;)

Gość mnie tak..
nawet bardzo... i mam ochote sie przylaczyc :)

Gość jeśli już
tak z ciekawości- tak, i powie Ci to każdy polonista [choć ja polonistą nie jestem]. Ewentualnie coś może wpaść w czyjeś ręce...ale to już inny przypadek🖐️

Gość tak z ciekawości...
Ty za to błysnąłeś :P może kolega/ koleżanka napisał/a ironicznie, tudzież wydaje się jej/jemu, że forma zaproponowana przez Ciebie jest niepoprawna... :P z inteligencją to nie ma nic wspólnego... ;)

Gość mnie tak..
nawet bardzo... i mam ochote sie przylaczyc :)

Gość mnie bardzo kreci
to fajnie dziewczyny,ze was to kreci...

Gość Eroto-man
Moja dziewczyna lubi patrzec na mojego penisa,przez majtki,dotyka go i patrzy jak staje sie duzy,poniej sciaga mi majtki i bawi sie niem.Najpierw delikatnie masuje go,sciska jajka i glowke,pozniej mocniej w gore i w dol go trzepie.Lubi ten widok kiedy skorka sie rusza i kiedy prezy sie jej w rece.Tez lubie widziec kiedy trzepie mi go tak mocno,jaja wtedy tak fajnie sie ruszaja a ku..as jest nabrzmialy i gotowy do wytrysku :) Pozdrawiam wszystkie kobiety

Mnie bardzo podnieca widok masturbującego się mężczyzny. Nie widziałam tego nigdy na żywo, tylko na filmikach. Myślę, ze gdybym zobaczyła to w realu, to przeżyłabym orgazm od samego patrzenia. :)

Gość minietka
to mega widok, zwłaszcza jeśli jest to ktoś na kogo mamy ochotę a nie obca osoba..... zdecydowanie jest taki ktosik na kogo chciałabym sobie popatrzeć jak się bawi....

Widok faceta z penisem w ręce może być, ale widok masturbującego sie faceta już mniej :) Raz widziałam to na żywo i zdeycodowanie wolę sama sie nim zająć niż tylko patrzeć ;)

Gość z penisem w ręce
chyba żelowym ? :D

Gość Verba
Ja lubię jak mój męzczyzna masturbuje sie przy mnie. Patrzę na niego wtedy, albo przytulam i pieszczę jego ciało. Lubię też mocno go przytulać w momencie wytrysku. Tak milutko się przy tym we mnie wtula :-)

Gość o0oPiurcioo0o
mam inne pytanie do dziewczyn,jak się o mnie dziewczyna ociera to co mam zrobić najpierw?? 1-rozebrać siebie 2-rozebrać ją 3-czekać aż się podnieci i sama to zrobi