Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akzi1980

ciąża

Polecane posty

Gość akzi1980

dziewczyny zrobiłam test ciążowy w 6 dniu po transferze (jestem po in vitro) wieczorem była jedna kreska a kiedy się obudzilam już były dwie jestem w ciąży? bardzo bym chciała teraz mam zrobić test z krwi ale mam cykora że tamtem test się pomylil. Bolą mnie piersi są inne niż zwykle czyżby się udało?? Dodam że biorę duphaston i luteinę czekam na odpowiedzi

zrób drugi test, jak będzie pozytywny, badanie krwi :) powodzenia!!!!!!!!! ja trzymam kciuki

rozumiem że bardzo chcesz tego dziecka, ale moim zdaniem za wcześnie na test, poczekaj jeszcze kilka dni, a po drugie test po więcej niż 5 minutach jest nie wiarygodny, tzn bardzo często pjawia sie 2 kreska przy braku ciąży. zresztą to jest napisane na ulotce. spokojnie. mam nadzieję że jednak sie uda!

Gość Marta1983
Zrobiłaś test w dzień - była jedna kreska po kilku godzinach były dwie ale testu już nie powinno się odczytywać po takim czasie bo podej błędny wynik.. Zresztą testy najlepiej jest robić po upływie planowanego krwawienia wtedy są one najbardziej wiarygodne.