Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-krak

Zostawił bo kochał

Polecane posty

Gość ona-krak

odszedł po 2 latach twierdząc ze kocha, zimny wyprany z emocji. nawet sie nie zawahal.... bo sie nawzajem draznilismy? to ma być powód? pierwszy facet którego pokochałam i stał sie moja obsesja.tyle mu wybaczylam, klamstwa, podniesienie ręki...

skoro klamal, i podnosil reke... to moze lepiej, ze juz go nie ma?

Gość płatek
a mój po 8 się wyprowadził,a raczej mu w tym pomogłam bo nie dość,że nie doceniał tego co przez te wszystkie lata dla niego zrobiłam to jeszcze sobie inną znalazł.mija pół roku,a on w dupie ma nawet naszego syna!nie da sie tego wytłumaczyć...niestety wiekszość facetów jakieś dziwne podejście ma do życia.głowa do góry.nie będzie lekko ,ale czas zagoi rany.bądz silna i niech to bedzie dla Ciebie wielką lekcją.

Gość jaja
straszny dupek

Gość kania bania
a niech to szlak!!!!!!!!!!i wez tu sie zakochaj???????????'

Gość ona-krak
czuje sie paskudnie, wiedziaam ze wszystko sie kiedyś konczy ale jakos nie moge sie ztym pgodzic. caly czas patrze w telefon, mysle czy nie napisac na gg. Boshe uwazam ze to ja mialam tysiac powodów zeby go zostaic. Myslalam ze mnie naprawde Kocha:((( 2 dni ttemu jeszcze wszystko bylo pięknie, wyjatkowo dobrze nam sie ukladalo:((((((((((((((

Gość a no tak bywa
ja też tak mam:(...i se chlipie teraz....no nic trza żyć dalej...

Gość juz ci tłumacze dziecko drogie
to chyba nawet lepiej że cię zostawił. teraz o tym nie wiesz, ale jak pobędziesz bez niego jakiś czas będziesz mu dziękować, że odszedł i dał ci nadzieję na szczęśliwe życie bez niego, być może u boku innego mężczyzny, który nie podniesie na ciebie ręki

Gość czarny pantofelek
bardzo dobrze ze poszedl sobie dran jeden...podnosil reke i jeszcze za takim dziadem plakac?wez sie w garsc i dziekuj Bogu ze juz go nie ma w Twoim zyciu...poboli,ale pozniej bedzie juz z gorki ....powodzenia