Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroppi

czy jest jakaś kolejnośc, czy mogę dać na zapowiedzi czy najpierw spisuje się

Polecane posty

Gość keroppi

protokół przedślubny. Proszę o raę, czy jest jakaś kolejność, biorę ślub 7 lipca już mało czasu zostało. Jak to jest przyjęte. Dla mnie z logicznego punktu widzenia najpierw powinnien być protokół a potem zapowiedzi, oraz ile zapowiedzi jest 2-3 czy trzeba wypelniac specjalny formularz czy jak?? pozdrawiam

Gość mi sie bardzij podoba
tez chce to wiedziec

Gość jaaaaaaaaaa
protokol wypisywalam 2 tygodnie temu, a zapowiedziami zajmie sie Ksiadz, ktory bedzie nam udzielal slubu, sam tak powiedzial. Tak wiec wszystko zaczyna sie od protokolu:D

Gość jaaaaaaaaaa
idzcie wypisac protokol i wszystkiego sie dowiecie, co jeszcze trzeba zrobic:P

Ja mam ślub we wrzesniu wiec w czerwcu zaczynam wszystkie sprawy zalatwiac zwiazane ze slubem, wiem tylko o zapowiedziach ale co jeszcze??. Nie wiem co to jest ten protokół o którym mowa. Wytłumaczcie mi jak to ma wygladac, co najpierw i gdzie - slub bedzie w parafii narzeczonego w innym miescie niz ja mieszkam.

Gość jaaaaaaaaaa
moj narzeczony jest tez z innego miasta niz ja:P idzcie w tym wrzesniu do ksiedza i tam wlasnie bedziecie wypelniac ten protokol. Polega on na zadawaniu kilkunastu pytan przez ksiedza:D A co do zapowiedzi, to wlasnie na tym spotkaniu ksiadz wypisze Ci zapowiedzi, ktore bedziesz musiala zaniesc do swojego kosciola i jak tam zostana ogloszone i nikt sie nie zglosi, ze ma jakies zastrzezenia:P to wtedy dostaniesz zapowiedzi do kosciola, w ktorym bedzie wesele i tam zostana dopiero wtedy ogloszone:D

Gość jaaaaaaaaaa
tylko z tego co pamietam to protokol spisuje sie chyba nie wczesniej niz 3 miesiace przed slubem:D

Dzieki. Slub bedzie we wrzesniu w tym roku wiec w czerwcu bedziemy zalatwiac. Jeszcze raz dziekuje.