Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA 25

co wy nato??????????ROZE

Polecane posty

Gość ZASMUCONA 25

Wlecial moj kochany do biura, z trzema rozami 2 czerwone 1 rozowa.czerwone podarowal moim "kolezankom" z pracy a mi sie ostala rozowa CZAICIE----- ROZOWA!!!!!!!!!!Udaje ze sie ciesze ale jakto tak???????????rozowa dla swej ukochanej!!!!!!!!!!!??????????

Gość gfdgfh
wow szczerze to bym się wkurwiła :o

Gość ZASMUCONA 25
a gdy sie zapytalam dlaczego ROZOWA????????TO on na to : bo jestes dla mnie wyjatkowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PYTAM: CO TO MA BYC????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość another girl
a od kiedy to sie daje róże koleżankom z pracy ???????

Gość to prowokacja bleeee
czy ty piszesz do poważnie? nie uwierzę.. :-o jakie znaczenie ma kolor kwiatka? :) głupia jesteś 👄

Gość Orangenlimoniade
No coz, nie wszyscy faceci, znaja znaczenie kolorow kwiatow.Pewnie w jego mniemaniu wyroznil Cie tym , ze ta jedna jedyna byla innego koloru .No ale coz, pewnie nie zdaje sobie chlop sprawy z tego ze jego laska to krolowa angielska, i popelnil zyciowy blad.Heh, jak ludzie nie maja problemow to sami sobie stworza..

faceci nie znaja sie na kolorach i rzeczach typu co wypada a co nie jestes wyjatkowa wiec dal ci roze jaka mial 1, a czerwone mail 2 to dal je kolezankom napewno nie mial nic zlego na mysli

Gość ZASMUCONA 25
A TERAZ MI MOWI TO JAK CI SIE NIE PODOBA TO WYMIEN !!!!!!!!!!TO JUZ SZCZYT WSZYSTKIEGO :(

Gość another girl
ale po co daje roze twoim koleżankon ? bo ja tego nie kumam

Gość ZASMUCONA 25
BO podobno ma dobry dzien!a tak pozatym to my pracujemy razem, i niby dlatego!a ja wzielam i postawilam te ROZE ROZOWA pod biurkiem OT CO!!!!!!!!

Gość ZASMUCONA 25
zabrałam koleżanką dwie czerwone i teraz mam już wszystkie :P

wspolczuje, swoja droga nie sadzisz ze to dziwne ze twoj facet daje roze innym kobietom?

Czarna_ bez urazy , ale Ty jestes bardziej popaprana niz zalozycielka topiku...

Gość ZASMUCONA 25
mysle ze zrobil to spontanicznie,juz sama niewiem..............

Gość ZASMUCONA 25
popaprana nie popaprana ALE WAM TO SIE NAPEWNO NIGDY NIE PRZYTRAFI!!!!!!!!:( przeprowadze z nim rozmowe w domu!!!!!!

Gość kania bania
jak CIE kocha jest bez znaczenia kolor, wazne ze roza a ze rozowa, etam ciez sie tym co masz!!!!!!!!

Gość kania bania
jak CIE kocha jest bez znaczenia kolor, wazne ze roza a ze rozowa, etam ciez sie tym co masz!!!!!!!!

Gość efahexe
Zasmucona25, rozchmurz się. Znając facetów to nie mial złych intencji. Dał Ci inna rozę niż wszystkim bo jesteś dla niego wyjatkowa. Dla niego pewnie nie miał znaczenia kolor. A że daje róze koleżankom z pracy, cóż może ma z nimi świetne stosunki

Gość ZASMUCONA 25
hmmmmmmmmmmm.....mam nadzieje ze stosunkow nie ma hi hi .ma dobry kontakt 7 lat wspolnej pracy....tararara.tararara.chyba mu wybacze ale ROZE ROZOWA zostawie w pracy!

Gość kania bania
zostaw roze----------albo daj ja dlamnie!!!!!!!!!!!!!!tak tak tak daj ja dla mnie :)

Gość efahexe
eh uparta jestes z ta róża :) ja tam sie cieszę nawet jak mój facet mi jajko z niespodzianką przynosi.

Różowa róża...a czy Ktoś może zna się na kolorach tzn. słynne odczytywanie intencji itp. A może po prostu lepiej się cieszyć że nie była żółta. Jestem ciekawa jak on do tego tematu podejdzie...nie dziwię się Twojemu \"rozczarowaniu\"

Amator - zrób mu dobrze deklarując że będzie z połykiem i momencie dochodzenia powiedz żeby sobie dokończył ręką bo zaraz zaczyna się M jak Miłość :classic_cool:

Gość _wredota_
Ja kiedys zwrocilam uwage chlopakowi, ze kupil mi chryzantemy (ot tak, bez okazji). Pozniej glupio mi sie bylo przyznac, ze to ja sie mylilam, bo to byly...margerytki :P:P

Gość ZASMUCONA 25
pytalam sie jego czy zna znaczenie kolorow?a on na to ze :dla niego to bez znaczenia bo mnie kocha i koniec tematu.........ten moj luby chyba najarany!!

Gość kania bania
ciesz sie kobietko tyle ci powiem.tak malo jest facetow co wreczaja swej damie kwiaty

zasmucona - daj mu już spokój z tą różą bo więcej kwiatka nie dostaniesz ;) facet chciał Ci zrobić przyjemność a Ty mu będziesz przez tydzień kołki ciosać na głowie... ja to bym obróciła całą sprawę w żart i mimochodem wytłumaczyła co oznaczają kolory róż, bo biedny facet pewnie nie ma o tym pojęcia :p

Gość taki ktoś
szukasz problemów tam gdzie ich nie ma . Daj se siana .

Gość ZASMUCONA 25
dobrze ci tak mowic ty ROZOWEJ nie dostalas.NO ALE MASZ RACJA

Gość kania bania
roza rozowa :nocna goraca sprawa lozkowa hi hi