Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA 25

co wy nato??????????ROZE

Polecane posty

no nie wiem, mi z tego powodu by nie bylo zbyt milo a kolor rozy jakos nie ma dla mnie wiekszego znaczenia

Gość kania bania
ho!!!!!!!to ja chce pracowac tam gdzie pracuje zasmucona, to kwiatka dostane he

No tak tak, skoro kwestia koloru zostala juz obgadana( czyli trzeba zrozumiec, no nie znal sie chlopina) , to teraz trza nowy problem wymyslec.Dlaczego dal kwiaty innym babom??? Coz on chcial przez to powiedziec?.No bo prosze tu nie wmawiac ze nie bylo zadnego podtekstu! Co to to nie!Napewno jakis byl.A nawet jesli nie, to uczynne kolezanki z netu jakis wymysla.A co! Ehhh...zenada ... Ps.Ja tylko tak na wszelki wypadek chcialam zakomunikowac panom: Prosze sie nie martwic , nie wszystkie kobiety sa takie jak pani zalozycielka i wspolkrzykaczki:) Milego dnia!

Gość powiem
ja bym z nim zerwła .....

Gość tajta 33
a dlaczego nie .je kolezanki biurowe to tak jak rodzina im tez kwiatki po drodze nie rosna wiec koles byl tak mily ze i je obdarowal tym biednym kwiatkiem

Gość kania bania
a dlaczego od razu krzykaczki?????????????trzeba to przezyc zeby pozniej krytykowac!!!!!!!!!

Gość lolita z zeszyta
gdyby moj mi tak zrobil to ja bym roze podmienila hi hi hi

Gość geniek z brzeskiej
a bo to malo chopakow niema pojecia o kolorach!!!!!!!!!!wazne ze cie kocha ..........no nie?????''

bania kania----no tak...w koncu to takie traumatyczne przezycie, kto sam nie doswiadczyl lepiej niech sie nie wypowiada...:P)

Gość geniek z brzeskiej
a moze byc tak ze tylko takie roze byly 2 czerwone i ta nieszczesna rozowa: wiec se pomyslal niepodaruje czerwonej mej wybrance bo jedna z kolezanek dostanie tak czy siak czerwona i wtedy to dopiero zacznie sie szum ....................rozumiecie co mam na mysli

Gość kania bania
ja nie krytykuja ja sie wypowiadam bo tak naprawde to sama niewiem co bym zrobila w takiej sytuacji

Ja mysle, ze chlopak w ogole nie zastanawial sie nad znaczeniem kolorow tych nieszczesnych roz.Wazne zeby ta dla tej jedynej roznila sie od pozostalych.Sadzil biedak ze to wystarczy, przeliczyl sie :)

Gość pippaaaaaaaa
gienek..........ty to masz nosa moglo tak byc???????

Gość pippaaaaaaaa
ej gienek masz dziewczyne????????'

Kania bania---ale nad czym tu sie zastanawiac ?? W jakiej sytuacji??? Ludzie! Czy wyscie juz do reszty rozum stracili?

Gość pippaaaaaaaa
a moze byc tak ze tylko takie roze byly 2 czerwone i ta nieszczesna rozowa: wiec se pomyslal niepodaruje czerwonej mej wybrance bo jedna z kolezanek dostanie tak czy siak czerwona i wtedy to dopiero zacznie sie szum ....................rozumiecie co mam na mysli

Gość pippaaaaaaaa

Gość gienek z brzeskiej
od dzisiaj bede wiedzial ze rozowych roz sie nie daje swej wybrance........a jak nie bedzie w sprzedazy czerwonej to wcale nie kupie-NIC A NIC

Gienek--to ja Ci zycze zeby Twoja kobieta okazala sie taka , ktora ucieszy sie z kwiatka i nie zrobi problemu nawet jesli bedzie zolty w czarne kropki ;)

Gość gienek z brzeskiej
DZIEKI SASIADKA .................bo ja czasami tych bab nie pojmuje

Gość ZASMUCONA 25
to ja...juz jestem po rozmowie z moim , NORMALNIE NIE MIAL POJECIA JAKIE TO MA ZNACZENIE DLA MNIE i zrobil takie smutne oczy ze zapomnialam o tej calej sprawie

Gość ZASMUCONA 25
a tak na marginesie to wcale nie taka brzydka ta rozowa............................chyba ja zabiore do domu

Gość lolita z zeszyta
i tak postepuja kobity....a teraz pocaluj go!

Gość gienek z brzeskiej
tak trzymaj kobieto bo kolor kwiatka to naprawde nie koniec swiata...........ja to naprawde nie rozumiem tych bab

Ja czesto tez nie rozumiem, mimo tego ze sama jestem kobieta.Potem jedna z druga dziwi sie ze facet mial dosc i poszukal sobie innej.I wylew topikow na uczuciowym ...:P)