Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA 25

co wy nato??????????ROZE

Polecane posty

Gość tajta 33
fiu fiu!!!!!!to ty masz problem ha ha moj to o moich urodzinach zapomina a ty placzesz ze dal ci roze w zwykly dzien bez powodu.DAWAJ MI TEGO SWEGO A BIEZ MEGO

Gość ZASMUCONA 25
2 czerwone roze stoja na biurku moich "kolezanek" CZEMU MNIE TO GRYZIE??????????ajajaj..............

Gość zenowefa
daj mi namiary tego twego od rozowej rozy............

Gość zenowefa
zasmucona.........mi kiedys kolega chcial dac tulipana..........ale zal mu bylo zkorzeniem wyrywac

Gość roza rozowa
WIECIE CO DAJCIE WY MNIE SWIETY SPOKOJ!!!!!!!!!!!!JESTEM PIEKNA ROZA I NIE JEDNA BY CHCIALA BYC MNA OBDAROWANA!!!!!!!!!!!

Gość kania bania
ja chce rozowa roze ja ja ja ja ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość pippaaaaaaaaa
rozowo mi !!!!!!!!!1

To straszne. Koleś miał dorby dzień, postarał się o kwiatki nie tylko dla Ciebie, ale też dla twoich koleżanek (pewnie, żeby wypaść bardziej szarmancko i żeby miały o nim dobre zdanie), Ciebie wyróżnił innym kolorem kwiatka, a Ty mu będziesz robić awanture... Weź się zastanów...

Gość pippaaaaaaaaa
a w Malym Ksiezeciu to jaki kolor miala ta jego rozia????????????????CZERWONY ALE TAK BARDZIEJ ROZOWY!!!!!

Gość FIKUSIA
bo ta roza to dlamnie byla pisana!!!!!!!!!!!!!!!ja lubie roze rozowe i nie pogardze zadna!!!!nawet i zolta

Gość kania bania
kto ma ochote na lampke vina???????????przy blasku swiec w towarzystwie rozowej rozy????????????ja ja ja

Gość ja tam rozumiem
ale wy jesteście dziwne - ciekawe jakbyście się czuły, gdybyście się znalazły w takiej sytuacji. a jak naprawdę nie widzicie róznicy, to gratulują tak prostego i zdroworozsądkowego podejścia do zycia. o ile łatwiej jest takim osobom żyć :P powiem szczerze, ze ja bym się też nieswojo czuła - i jeszcze te czerwone na dodatek stoją i kłują w oczy na biurkach koleżanek. nie trzeba znac symboliki kwiatów, żeby wiedzieć co oznacza czerwona róża i że inne kolory takiej siły już nie mają. koleś polotem się nie wykazał - jak już chciał wyróżnić, to trzeba było odwrotnie kupić :P ja bym uświadomiła chłopca delikatnie co zrobił nie tak. bo to są drobiazgi, ale potrafią ukłuć. przy jednym bukiecie kolor nie ma znaczenia, ale jak się daje kilku osobom - to albo swojej kobiece czerowną a innym w inncyh kolorach, albo w ogóle wyróżnić swoją jakimś innym, oryginalnym kwiatkiem.

Gość kania bania
hmmm.....zastanawiajace?????????tak se mysle co ja bym w tej sytuacji zrobila????????????zezloscilabym sie troch

Gość ZASMUCONA 25
zepsula mi dzien ta roza rozowa...........i powiem o tym mojemu niech przemysli co zrobil.

Gość pippaaaaaaaaa
bo tak to juz jest z tymi facetami.......mysla ze byle kwiatkiem zadowola kobiete..........jakas tam roza rozowa

Gość pippaaaaaaaaa
..............pogadaj ty z tym swoim niech ma nauczke.to na przyszlosc bedzie wiedzial ze jak roza to tylko CZERWONA!!!!!!!!!!!!

Gość gościnnie jeden gostek
Właśnie dlatego faceci przestają dawać kobietom kwiaty... Bo facet daje kwiat - a kobieta bierze znaczenie które sobie sama wymyśla. Dla faceta różowa róża jest ładnym kwiatem, może delikatniejszym, pasującym do delikatnego uczucia, a kobieta widzi opis z głupiego czasopisma lub kalendarzyka. A że innym kobietom należy też okazać uwagę i szacunek, tego uczą zasady ogłady towarzyskiej.

Gość ARKADIUSZZZZZZZZZZZZZ
ja tam tez niemam pojecia czego wy tu tak placzecie roza to roza dlanas nie ma roznicy bo my to tak jak daltonisci.......ja nie ale reszta

Gość ARKADIUSZZZZZZZZZZZZZ
witam kawalera!!!!!!!!!!!

Gość gościnnie jeden gostek
🖐️

Gość ZASMUCONA 25
ja nie jestem zla ze podarowal moim "kompanierkom" a niech i one maja cos od zycia

Gość ZASMUCONA 25
kolor,moze to dla faceta blachostka............. kobiecie odrobina smutku bo kobiety sa kobietami i lubia detele.......chodzby nawet ten glupi kolor rozowej rozy

Gość kania bania
.........ah no juz nie smuc sie bo i ja zaczne zwracac uwage na blachostki

Gość werona 23
bo roze maja to do siebia ze jak nie CZERWONA to tok jakby jej nie bylo!!!!!!!!!!!!!!CZY TAK NIE JEST?????'

Gość lolita z zeszyta
swieta racja bo jak zoza to tylko CZERWONA!!!!!!!!!!!!!

Gość CZERWONA roza
BO TO JA JESTEM KWIAT MILOSCI NAMIETNOSCI I PORZADANIA!!!!!!!!!!!!1

Nigdy bym takiego fopa nie popełnił !!! Rozumiem Twój żal ... koleżankom to ja co najwyżej daje tulipany ale nigdy róż - żadnych - może gdyby nie było to w obecności kobiety to tak ale na pewno nie czerwoną.

Gość CZERWONA roza
A jeszcze jedno: eeeeeeeeeeeeej ty rozowa rozo zmykaj ze stolika tzn.biurka tej zasmuconej POWINNAS SIE ZACZERWIENIC ZE WSTYDU sprawiajac taka przykrosc kolezance!!!!!!!

W sumie mi by bylo obojetne jaka roze dostalam, dostawalam kiedys nawet zolte bo mu sie podobaly ozdoby przy niej i kupil :) czerwone tez i jakos bylo ok. Ja bardziej bym sie przejmowala tym dlaczego on kupuje kwiaty swoim i Twoim kolezankom skoro Ty jestes jego kobietą :O

Gość pippaaaaaaaaa
toz pisala wczesniej ze podobno ma dobry dzien i tak sprawia przyjemnosc wsiem do okola , tylko sie najaral i kolory pomylil JAKOS TAK TO BYLO