Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche oniesmielona

czy wypada dziewczynie zrobic pierwszy krok?

Polecane posty

Gość troche oniesmielona

Kilka dni temu poznalam bardzo fajnego chlopaka-byl w naszej firmie na spotkaniu-i bardzo dobrze nam sie rozmawialo...potem zadzwonil jeszcze raz (pod jakims 'sluzbowym' pretekstem) i znowu rozmowa byla bardzo przyjemna, aczkolwiek nic z niej konkretnego nie wyszlo(tzn nie zaprosil mnie na randke). Wydaje mi sie, ze ja sie mu podobam, ale byc moze nie wie, czy kogos mam, albo po prostu jest niesmialy...i stad moje pytanie: Czy dziewczynie wypada zrobic 'pierwszy krok'? To pytanie kieruje zarowno do pan, jak i panow. Co myslicie? dziekuje z gory za odpowiedzi i zycze milego dnia:)

Gość pokaż mu kawałek cycka

Gość rsrsrsrsrrs
skoro masz jego numer telefonu to mozesz wyslac jakies cieple pozdrowionka..reszta nalezy do niego..

Gość troche oniesmielona
czy nie zostanie to odebrane ja 'narzucanie sie'? W sumie wolalabym oczwiscie, zeby to on pierwszy cos zaproponowal, ale moze on jest niesmialy?co myslicie?

Gość marianka36
mam podobnie...zobacz moj topic "zauroczenie? chyba zwariowałam" kiedys dawno temu, gdy miałam 17 lat nie zrobiłąm pierwszego kroku, on był fajnym chłopakiem, ale chyba zakompleksionym, było super, ale jego cos blokowało, nie odezwałam się piewsza po jakimś czasie, potem wyjechałam, dostałam jego list, ale było za późno, wyszłam za mąż, moje małżeństwo było nieudane, mąż znęcał się nad nami fizycznie i psychicznie, potem załowałam, że wtedy nie pociągnęłam tej znajomsci, z tego co wiem on do dziś jest kawalerem, może dlatego teraz jest tak ze mną jak napisałm w moim topicu

Gość ===
troche onieśmielona, a ile on ma lat? mniej więcej...

Gość troche oniesmielona
spróbuje go zaciągnąć do łóżka

A dlaczego zakładasz, że on ma problem z tym czy Ty kogoś masz? Ty nie masz z tym problemu? Może to właśnie on kogoś ma.

Gość troche oniesmielona
ten wpis powyzej o wciagnieciu do lozka-tego nie napisalam ja, tylko ktos podajacy sie za mnie On ma okolo 30 lat, ja mam 27

Gość troche oniesmielona
zielony groszek-w sumie masz racje:)dzieki:)

Gość ===
Więc chyba warto poczekać na pierwszy krok z jego strony. To, że nie miał obrączki na palcu (bo tak zakładam) o niczym jeszcze nie świadczy. Można przez pomyłkę zadzwonić, albo wysłać pomyłkowego sms'a i zobaczyć czy zareaguje (to trochę dziecinne zachowanie, ale dobrze zagrane wychodzi wiarygodnie!). Jeśli nie zareaguje - to dać sobie spokój!

Gość troche oniesmielona
:) dzieki Jednak chyba poczekam na jego ruch, w koncu jezeli nie umie osmielic sie na podniesienie sluchawki i wbranie numeru, to chyba nie zrobilam na nim az takiego wrazenie jak mi sie wydawalo:)

Gość introwertyczka ale się leczy
chcesz potem obserwować jak okręca go sobie wokół palca jakaś prostacka, za to pewna siebie dziewucha? lepiej żałować co się zrobiło niż czego się nie zrobiło odezwij się do niego pół żartem - pół serio, pół służbowo - pół prywatnie

możnaby zrobić pierwszy krok i zaprosic go na kawę to tak wiele nie znaczy a może być początkiem czegoś tylko że jak wyjdzie że ma kogoś a będziesz go potem widywała to troche głupio...ale warto spróbować...powodzenia :)

Gość troche oniesmielona
dzieki, dziewczyny:) Mysle, ze poczekam jeszcze pare dni, a potem moze sie jakos dyskretnie przypomne:) A moze znacie jakies 'magiczne' sposoby na to, by to on pierwzy sie odezwal?:)Chce rzucic na niego czar!