Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgfr

problem z potem

Polecane posty

Gość dsgfr

Czesc mam maly probelm uzywam antyperspiarntow i dezodrantow i nadla mam plamy na koszulkach jak je ubiore od potu nie moge sie tego paskudztwa pozbyc;( dbam o higiene a pozatym codzienne kapiele nawet po2razy gdyz strasznie tluszcza mi sie wlosy jedynie drogie fryzjerskie szampony pomagaja na 1,5dnia uczucia swiezosci.Moja sasiadka stiwerdzila ze moj orgaznim zatrzymuje sol dlatego sie tak poce i kazla mi pic szalwie, twarda ja pilam az dostalam rewolcje zoladkowe zmiejszy tylko troche potliwosc orgaznizmu;/ co ja mam robic jestem zrozpaczona;( pomocy!!!!!!!!!!!

Gość daga77
po raz kolejny powtórze:): ANTIDRAL - 11 zł w aptece. do stosowania na nieuszkodzoną, sucha skóre na noc - na dzień zmyc bo niszczy ubrania. Miesiąc postosujesz, a pozniej raz na jakis czas. ja sie wyleczyłam całkowicie. Zapomniałam co to mokre plamy pod pachami

Gość daga77
i jeszcze raz - pamietam jak poszłam kiedys do dermatologa zeby poradziła mi co zrobic z nadpotliwoscią - a ona do mnie ze uzywac dezodorantów. Kretynka. Stosowałam wszystko tylko antidral pomógł. Jest jeszcze etaxil - to samo działanie ale kosztuje koło 50 zł