Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dsgfr

problem z potem

Polecane posty

Go艣膰 dsgfr

Czesc mam maly probelm uzywam antyperspiarntow i dezodrantow i nadla mam plamy na koszulkach jak je ubiore od potu nie moge sie tego paskudztwa pozbyc;( dbam o higiene a pozatym codzienne kapiele nawet po2razy gdyz strasznie tluszcza mi sie wlosy jedynie drogie fryzjerskie szampony pomagaja na 1,5dnia uczucia swiezosci.Moja sasiadka stiwerdzila ze moj orgaznim zatrzymuje sol dlatego sie tak poce i kazla mi pic szalwie, twarda ja pilam az dostalam rewolcje zoladkowe zmiejszy tylko troche potliwosc orgaznizmu;/ co ja mam robic jestem zrozpaczona;( pomocy!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 daga77
po raz kolejny powt贸rze:): ANTIDRAL - 11 z艂 w aptece. do stosowania na nieuszkodzon膮, sucha sk贸re na noc - na dzie艅 zmyc bo niszczy ubrania. Miesi膮c postosujesz, a pozniej raz na jakis czas. ja sie wyleczy艂am ca艂kowicie. Zapomnia艂am co to mokre plamy pod pachami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daga77
i jeszcze raz - pamietam jak posz艂am kiedys do dermatologa zeby poradzi艂a mi co zrobic z nadpotliwosci膮 - a ona do mnie ze uzywac dezodorant贸w. Kretynka. Stosowa艂am wszystko tylko antidral pom贸g艂. Jest jeszcze etaxil - to samo dzia艂anie ale kosztuje ko艂o 50 z艂

Udost臋pnij ten post