Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszy1

suknia tazzalin do odstąpienia

Polecane posty

Gość kruszy1

suknia tazzalin z salonu mistique w Warszawie na Jana Pawła, zamówiłam i chcę odzyskać zadatek (1000zł) powód rezygnacji- odwolany ślub. www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=1&item_id=1266&cmd=show_item&pos=1&shift=5 zamowilam 38-40 rozmiar, ale do poprawek. cena 2190zł jakby ktos był zainteresowany email kruszy@poczta.onet.pl

Gość kruszy1
bo zostawiłmnie narzeczony :( , salę już odstąpiłam zostala tylko orkiestra i sukienka-tam były zadatki i chciałabym je odzyskać i oddać rodzicom, bo to oni płacili.

Gość a nie bo
boze, jak to zostawił? na dwa mce przed slubem? Sorry, ale sama mam zlub za miesiac i tez chodzily mi takie mysli po glowie!

Gość kruszy1
szczerze, boli na poczatku, ale lepiej zrobić to teraz niz tydzien po slubie, ja juz powoli wracam do ludzi, chce jak najszybciej odzyskac zaliczki (o ile sie uda) i jak najszybciej zapomniec

kruszy bardz ci wspolczuje , ale powiedz tak przyszedl pewnego dnia i pwoiedzial ze nie cche slubiu, cp bylo powodem???inna czy juz naparwde facetom odwala???

Gość A dlaczego facetom odwala
Może to ona zawiniła? Nie należy generalizować i zwalać całej winy na faceta :/

sluchaj przed slubem dziewczyne zostawiac?????

Przykre... Nawet bardzo... No ale widocznie był jakiś poważny powód, skoro dziewczyna napisała, że lepiej teraz niż tydzień po ślubie...

Gość jejku jejku jejku
jeśli byliście zaręczeni - i byli świadkowie ze przygotowania do ślubu były itd itd - to możesz pozwać gnojka o zerwanie umowy (nie wiem jak się to "prawniczo" nazywa, ale wygrasz i on tobie oddaje kasę) - jeśli twoi rodzice płacili to on musi zwrócic pieniądze.. po co ponosić koszta, mieć problemy itd - przecież to jego wina - i nie odpuszczaj! należy ci się zwrot poniesionych kosztów w tym momencie