Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka13

Zaproponujcie cos! jaka praca najlepsza dla Kobiety???

Polecane posty

Mam takie pytanie- jaka prace (oczywiscie dla kobiety) uwazacie za dość pożąna i warto w niej pracowac?? a przy tym sa niezle zarobki!! (propozycje oprocz medycyny i praca zwiazana \"z matematyka i fizyka\") prosze o pozytywne propozycje :) a moze gdzie Wy Kobietki pracujecie (w jakim zawodzie) ?? ile zarabiacie?? i czy jestescie zadowolone??

Gość little angel
górnik :classic_cool:

uwazasz ze \"górnik \" to propozyzja zawodu dla kobiety?? :-P ?? ;|

Gość bajeczny pann
prostytutka nie zła kasa hahha

Gość powiem
postawiłaś złe pytanie . Dlatego masz takie odp.

Gość salowa rysia
ale co to ma byc ? idz na sgh, to prace dostaniesz od razu po studiach , obojetne co

nie uwazam ze jest to zle pytanie. po prostu pytam jaka praca jest fajna dla Kobiety? nie szukam pracy!! tylko chce wiedziec jak Wy uwazacie? np.\" uwazam ze fajna praca jest to Nauczycielka klas od 1-3 bo ma wakacje swieta i duzo wolnego a przy tym nie najgorzej zarabia\" rozumiecie?? salowa rysia \"ale co to ma byc ?\" jak to co? jakis zawod !!

Chyba chodziło o to, że to pytanie zaraz sie niektorym głupio kojarzy i prowokuje. Ale nie jest złe wg mnie :). Sama jeszcze nie wybrałam, ale jeżeli chodzi o fizykę i matmę, to aktualnie najlepiej iśc na polibudę. Może informatyka przy polibudzie? A jak masz talent to może architektura.