Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykalaczqa

skorzystac czy wykorzystac ?

Polecane posty

Gość ja jestem dziewicą 22-letnią
a zastanawiałeś się czy jakiegolwiek panienki sie tobą interesują??? nie wydaje mi się gyht - sądzę ze nie masz racji ja nie spotkałam w naturze facetów o takich poglądach a przegadałam już z wieloma i o wielu sprawach przy piwie takie osobniki występują jedynie na kafeterii to ich rezerwat

Gość gyht
I najlepsze jest to, ze na kafeterii pojawiaja sie topiki facetow : na zone tylko dziewica i topiki kobiet : mam dwascia pare lat i jestem wciaz dziewica :D ! Dziewice sie nie moga doczekac, a sa tak pozadane przez tych co chca zwiazku na stale :classic_cool:

Gość gyht
22-letnia dziewico , a co mowia Ci z ktorymi zmawialas ? Jest to im obojetne ?

Gość Duma i ambicja ponad miłością
Ale ja nie pisałem, że wymagam dziewictwa. A każdy normalny facet patrzy na to z iloma i po co kobieta spała

wiesz ja jako dziewica nie chciałabym na męża kgoś tak pokręconego jak "duma i ambicja" (na razie w ogóle nikogo bym niechciała - wolę się trochę potaplać w morlanym bagnie) a najdziwniejsze jest to że najwięcej poszukiwaczy dziewic tkwi na forum erotycznym:P

Gość gyht
Bo z reguly Ci poszukiwacze dziewic to Ci co sie juz wyszaleli :classic_cool:

Gość gyht
ja też jestem dziewicą :classic_cool:

A co w tym dziwnego, że chcę mieć żonę porządną, co nie uprawiała nigdy seksu bez związku i miłości?????

Czyli po prostu nie puszczała się

nie wiem czy obojętne pewnie nie natomiast nie robią tragedii z tego że ich kobieta z kimś spała nawet jeśli nei był to tzw. związek nie chcieliby typowej "dupodajki" co to z każdym i wszędzie chociażby ze wzgl. zdrowotnych - ja też bym takiego faceta nie chciała natomiast akceptują tzw. zjawisko "fucking friends" - może to brzmi zbyt brutalnie ale nie widzę nic złego w takim układzie dwojga (WOLNYCH!!!) ludzi - jeśli zachowują zasady zdrowego rozsądku (ciąża i choroby) nie spotkałam poza kafeterią faceta który mówilby o jakiejś kobiecioe "używana" i robił wielką sprawę z tego że to on musi być "pierwszym właścicielem" "duma i ambicja - nie rzucaj sie , wiem że to ciebie nie dotyczy, ale jesteś o krok)

też nie uprawiałem nigdy sexu ale mój penis jest trochę skrzywiony od częstego onanizowania się

Gość gyht
Nic w tym zlego, ale jesli to Twoje glowne kryterium i wyznacznik szczesliwego zwiazku to powodzenia :o

duma i ambicja - a ty się puszczałeś kiedyś?

Gość eejj
Dziewica 22 lata, czemu tak dlugo czekasz??????

Spałem tylko z jedną kobietą i ją kochałem. Więc się nie puszczałem

nie czekam na nic po prostu nie spotkałam nikogo z kim chciałabym lub mogła pójść do łóżka może nie jestem aż taką puszczalską ździrą:P

Gość eejj
A pieszczoty jakies byly dziewico? Gdzie ty sie uchowalas!!!!

No jest to może nie główne, ale ważne kryterium. Nie zakochałbym się, nawet bym nie chciał próbować podrywać takiej kobiety, o której wiem, że już się puściła

duma - jeśli to prawda to szukaj sobie kogo chcesz tylko nie obrażaj kobiet które mają inne podejście do seksu ja potępiam w seksie jedynie takie zachowania które kogoś krzywdzą lub są ewidentnie zagrożeniem dla zdrowia (Czyli seks z kimś zupełnie nie znanym) nie wydaje mi się żeby taki układ o jakim piszemy zawarty w celu miłego spędzenia czasu kogokolwiek krzywdził

eejj -za ciekawski/a jesteś:P

Gość gyht
Duma i ambicja, to co poznajesz kobiete i pytasz czy sie puszczala tak? Bosko :classic_cool:

Krzywdzi przyszłego meża. Bo nie dość, że jego przyszła żona spała z o jednym i na dodatek robiła to tylko dla czystego seksu to odrazu robi wrażenie mniej porządnej

Gość eejj
Anominowi jestesmy tutaj. Hehehehehe. Nie wstydz sie.

duma - nie krzywdzi jeśli mąż to akceptuje czy ja mówię żeby kogokolwiek w życiu oszukiwać?

Gość Tyle ze jej zaszkodzi
Bo juz nie bedzie taka niewinna i moze miec problem ze znalezeniem meza, ktory zaakceptuje jej przeszlosc czyli seks bez milosci

Gość wykalaczqa
wy juz powariowaliscie z tym dziewictwem. nie tego dotyczylo moje pytanie ! trzymajcie sie tematu. moze i sa faceci ktorzy ruchaja wszystko a za zone chca tylko dziwice. jakbym do nich nalezal to nie zakladalbym tego topicu tylko dopisal sie do juz istniejacych. ilosc partnerow seksualnych nie swiadczy w 100% o byciu porzadnym. ja wole miec kobiete ktora miala np.5 facetow i doskonale wie czego chce, wiem ze mnie nigdy nie zdradzi bo juz zaspokoila ciekawosc i wie,ze jestem idealny dla niej. a poznam jakas cnotke co w wieku 30lat zacznie ja nosic, ciekawosc bedzie rozpierac i zaczna kotlowac sie w jej glowie mysli o zdradzie z innyum i seksie z kolega z pracy. bycie cnotka w momencie poznania wcale nie oznacza ze taka kobieta nia pozostanie cale zycie. przeciwnie, wg mnie szanse na to moga byc nawet mniejsze. nigdy tez nie pisalem ze bezposrednio powiem kobiecie "chcesz sie bzykac?". nie jestem az takim gburem i mam jako tako wyczucie taktu. to impuls, jest laseczka u ciebie na mieszkaniu, podajesz jej herbate i tyle, nie wiesz jeszcze czy zaraz rzucisz sie jej na szyje czy nie. to wychodzi w trakcie rozmowy, po tym jak pije herbate, czy ciebie dotknie i ja kto zrobi, no dosslownie od gestow. widac czy ona rowniez ma na to ochote czy nie. przeciez nie zyjemy w sredniowieczu, mozna sie razem popiescic, oralnie, tak po prostu, aby sprawic komus przyjemnosc. to nie sa dla mnie obce osoby, znam je od 2-3 lat juz, one mnie tez. ale ja widze, ze one nie odnosza sie do mnie jako do ewentualnego partnera zyciowego, jednak ich cipka tez je nosi troche. zreszta nie gadajcie mi o rozwiazlosci, mialem 1 kobiete w swoim zyciu i bylaby moja ostatnia, ale nam nie wyszlo. powiem tez tak - lepiej zalowac tego co sie zrobilo jak tego czego sie nie zrobili. jak bede mial 60 lat i przypomne sobie jak mialem na mieszkaniu super laski i nic nie zrobilem to mnie szlag trafi :P ja mysle ze za duzo myslicie wszyscy. tzn sam tez uzywam glowy, uzylbym prezerwatywy rzecz jasna, ale nie dajmy sie zwariowac tymi schematami zachowan. jak 2 ludzi ma na cos ochote to prosze bardzo, potem usmiechna sie do siebie i looz. z pewnoscia sa tu osoby ktore maja swoich bylych z ktorymi po zerwaniu od czasu do czasu ladowaly w lozku, to podobne podejscie. jakbysmy w zyciu kierowali sie wylazcnie najwyzszymi celami to nasze zycie byoby nudne i nie mialby kto na nas marudzic. powiem tak - jak bedzie okazja, jak bedzie sposobnosc i chec z drugiej strony to skorzystam z tego zaproszenia :) ale nie bede tego forsowal

Gość karrambaaa
Łoooooo! Jaki wqurzony wykałaczeq :D Coś się stało? :classic_cool: