Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia2244

chce zajscw ciaze

Polecane posty

Gość Kasia2244

Od pol roku mam in-vitro staram sie o dziecko teraz bede mial 4 raz zabieg zeby zajsc w ciaze.czy ktos mial juz z in-vito dzieci.pomuzcie mi .Kasia2244@wp.pl

Gość POMÓŻCIE.....

Gość Kasia2244
Od pol roku mam in-vitro staram sie o dziecko teraz bede mial 4 raz zabieg zeby zajsc w ciaze.czy ktos mial juz z in-vito dzieci.pomozcie mi .Kasia2244@wp.pl

Gość migggg
a jak ci mamy pomóc co? wiesz na pewno jak wygląda procedura zabiegowa znasz statystyczne szanse co my do tego? nie możemy ci pomóc - jedyne co możemy to życzyć ci powodzenia

Gość Kasia2244
Tak rozumiem ale moze juz ktos to samo mial co ja teraz.chcialabym wiedziec.poprostu

Gość Marta1983
Ja jak nie będe mogła zajść w ciąże to też się na in vitro zdecyduje.. Zyczę ci zafasolkowania żeby tym razem się udało..

Gość Kasia2244
Dziekuje Martuniu za zrozumienie.Kasia

Kasiu, trzymam kciuki, zeby juz teraz sie udalo. Powodzenia. Sama mam problem z plodnoscia i moze byc ze tez bede probowac tej metody. Pozdrawiam.

Gość TAKA JEDDNA
antykoncepcja płodność ginekolog - poszukaj sobie Kasia tam jest dużo topiców o takich problemach jak Ty masz

Gość Kasia2244
Chce zajsc w ciaze mam problemy z tym ,kiedys mialam ciaze pozamaciczna,i bylam operowana i uszkodzili mi jajowod,ten drugi nie funkcjonuje,teraz mam in-vitro od pol roku to znaczy czwarty raz podchodze do tego czasmi mysle ze to nie ma sensu boje sie ze nigdy nie bede miala dzieci mam 25 lat urodzilam sie w dniu matki a matka nie jestem ,bardzo bym chciala miec duzo dzieci moja mamusia urodzila 16 dzieci i jestem z niej dumna a ja nie moge jednego,przykro mi z tego powodu.Zalamana Kasia

Gość amelia81
Bardzo mi przykro, gdy czytam takie wypowiedzi...Życie jest mniesprawiedliwe. Ciągle się słyszy o porzucaniu Maleństw, nielegalnych aborcjach a jak normalna kobieta chce mieć dziecko to z jakiś niezrozumiałych przyczyn jest to niemożliwe. Z całego serca życzę Ci, abyś któregoś pięknego dnia poczuła bicie Jego serduszka... Pozdrawiam - Amelia i półtoraroczny Maciuś!

Gość ninja
kasia2244 cześć ja miałam zabieg inseminacji,ale też się nie powiodło mam kolezanki po in vitro ale jednej się udało za granicą po trzecim razie.ma teraz bobaska.ja zrezygnowała staram się o adopcje bo wykańczała mnie kuracja hormonalna.a ty gdzie się leczysz?powodzenia i dalszej wytrwałości

Gość Kasia2244
czesc.ja lecze sie w berlinie i mieszkam tu ,bardzo bym chciala zeby mi sie powiodlo.czekam na ta chwile.nie jest to latwe ale mam nadzieje ze sie uda.

dawcaspermy@gazeta.pl zapraszam do skorzystania z anonimowej pomocy .sperma gratis.

Gość Kasia2244
Dziekuje za wsparcie ,nie jest z tym tak latwo ale po waszej wypowiedzi troche mi lepiej...Najgorsze jest to ze czasami z tego wszystkiego niechce mi sie zyc,teraz nie dawno moje dwie siostry zaszly w ciaze a ja nie bede miala teraz 4 raz invitro i bardzo sie tego wszystkiego boje...kasia

Gość Kasia2244
Dziekuje za wsparcie ,nie jest z tym tak latwo ale po waszej wypowiedzi troche mi lepiej...Najgorsze jest to ze czasami z tego wszystkiego niechce mi sie zyc,teraz nie dawno moje dwie siostry zaszly w ciaze a ja nie bede miala teraz 4 raz invitro i bardzo sie tego wszystkiego boje...kasia