Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie chcę

nie chce się już masturbowac

Polecane posty

Gość już nie chcę

masturbuje sie non stop bywa ze kilka razy dziennie,nie chce tego robic ,wielokrotnie rzucałem ten nałóg ale to wszystko na nic ciągle to powraca ,to jest strasznie silny popęd ,czy miał badz ma ktos z was podobny problem pozdr.:(

Gość renia benia
ja tez tak kiedys mialam non stop to robilam przeszlo mi odkad mam chloapaka czyli 2lata juz tego nei robie!!! jakos samo przeszlo sexu tez niewielie upraiwam kilka razy w miesiacu...

Gość Sex sex sex
Najlepszym rozwiazaniem tego problemu jest chyba własnie sex, ja ze swoim chłopakiem kochamy sie pare pazy w tygodniu i wogole nie chodzi mi po glowie masturbacje mimo ze wczesniej tez nie musialam koniecznie sie zaspakajac, lecz teraz gdy chłopak to robi jest to o wiele bardziej wystarczające. Np. wczoraj sie kochalismy a dzis nawet przez mysl by mi nie przeszlo zeby jakos dzialac samej w tym kierunku...bo wiem ze wieczorem znów bedzie sex :)

Gość stały partner pomaga
bo sama masturbacja tak nie satysfakcjonuje jak dobry seks

Gość to mu poradziłyście
podejrzewam że problem tkwi własnie w tym, ze chłopak nie ma nikogo:( a znaleźć kogoś to nie takie proste.

a ja mam, ale co z tego jak seks raz w tygodniu albo rzadziej... :/ a dzięki masturbacji przynajmniej mam orgazm... a co zrobić żeby przestać? zająć się czymś, żeby nie mieć wolnych rąk...

to normalne, nie obwiniaj siebie za to, ze to robisz, bo wiekszosc ludzi to robi, nawet czasem jak maja juz stalych partnerow to tez to robią. ja zwykle raz, dwa razy dziennie, choc sa i okresy kiedy mi sie nie chce i wtedy przez kilka dni w ogole tego nie robię. to normalna sprawa, nie warto sie tym jakos szczegolnie przejmowac. pozdrawiam

Gość już nie chce
problem polega na tym że ja po "takiej sesji" masturbacyjnej źle sie czuje(przed sesją zresztą tez bo wiem co będzie PO:( )a jak uda mi sie dwa dni wytrzymac bez masturbacji to zaczyna mnie głowa bolec ,jestem senny i drażliwy i chce mi się płakac:(-naprawdę tak mam

Gość już nie chce
a zapomniałem o ważnym spostrzeżeniu czuje w sercu gorąco (jakby mi ktoś wstrzykiwał do serca rozgrzaną adrenalinę eh co mi jest:(

Gość ile masz lat .......
może przejdzie z wiekiem:(

Gość już nie chce
26

To jesteś w sile wieku. Szkoda, że w ten sposób musisz sobie radzić:( A co z normalnym seksem?

Gość już nie chce
masturbacja zniszczyła moje życie zrobie wszystko zeby sie z tego wydostac przez nią jestem ciągle SAM:(

Dlaczego zniszczyła? Może to cie niezbyt pocieszy, ale wszyscy to robią:)

to jeśli to sie wiaze z takimi objawami, to moze lepiej pójsc do seksuologa,, jeśli to az tak cię meczy, tak bardzo chcesz przestac,i nie wychodzi no i tak sie czujesz

Gość TV4
Banda idiotek. Poleciacie mu seks, a pozniej bedziecie narzekac, ze faceci traktuja kobiety przedmiotowo, ze tylko seks im w glowie, itp. Zastanowcie sie, co piszecie.

a ty co byś mu poleciła? Obcięcie rąk? Nikt tu nie "poleca" seksu, po prostu wiadomo, że to by rozwiązało problem.