Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudis

OPALANIE NATRYSKOWE

Polecane posty

Gość klaudis

co o tym sądzicie??bo mam anemię i nic z chodzenia mojego na solkę bo oalam juz się w miarę często juzz przezok 3 lata a jestem nie to ze blada ale napewno nie opalona i tak wychodzi mi bladość na skórze!pomozecie!!??

Gość migggg
raczej nie pomożemy, bo nie wiemy o co ci chodzi - tak zaplątałaś :O

Gość klaudis
haha juz tłumaczę

Gość klaudis
jak mojemu ukochanemu zamontować zbiornik z opalaczem w jądrach żeby mógł mnie opalić wytryskowo? wiecie może?

Gość klaudis
mam anemię i nie mogę opalic sie w slarium bo i tak wychodzi mi bladość na twarzy i zastanawiam się czy solarium natryskowe byłoby dobre??teraz lepiej??i jak działa solarium natryskowe??

Gość pytuoiooioioii
jakiekonkretnei masz watpliowści??byłam może coś doradzę

Gość klaudis
co za szmata podszyła się pod mój nik o tych jajach to nie ja pisałam spadaj suko

Gość klaudis
pytuoiooioioii czy jak pujdę do solarium natryskowego to nie bede miała plam??

Gość pytuoiooioioii
opalanie natryskowe polega na tym że pokrywa się twoją skórę pigmentem. To taki jakby lepszy samoopalcz ;-). Kosmetyczka bierze zbiornik z pigmentem cos na ksztalt odkurzacza i powoli pokrywa twoje ciało pigmentem. zalecany jest dokładny peeling przed. Efekt jest krótkotrwały i na jasnej cerze mocno widoczny. Mozesz zostać mulatka po 1 sesji jak pigment będzie ciemny. U mnei był za ciemny. Wszystko zalezy jak fachowa jest kosmetyczka i tyle. Wracając do twego pytania bladość Ci tu nei wyjdzie bo barwnik pokryje twoją skórę równomiernie jak farba, ale to nei jest moim zdaniem na codzień metoda tylko raz na jakis czas na wielkie wyjście. Cena okolo 80 zl za całe cialo, efekt okolo tygodnia (najładniejszy odcień 3-4 dni). jakies pytania??

Gość pytuoiooioioii
to nei jest solarium natryskowe - nie lezysz a coś cie spryskuje z każdej strony... to robi kosmetyczka. Plam nei będziesz miała jesli tarfisz na fachowa kosmetyczke i zrobisz peeling przed sesją. Warto popytac kto zna dobra kosmetyczke która to robi i iść do sprawdzonej.

Gość pytuoiooioioii
poza tym najważniejsze lecz tą anemię i jedz zdrowo oraz uprawiaj sport to twój naturalny koloryt będzie ładny bez tego.

Gość klaudis
acha dziekuje !! bo własnie szukam sposobu zeby byc opaloną codziennie przez cały czas a to mi zejdzie po paru dniach moze lepszy bedzie samoopalacz jak myslisz

Gość pytuoiooioioii
na codzień to lepiej troche pudru brązującego i różu, albo faktycznie samooplacz jak chcesz mieć ciemniejszy odcień skóry non stop. moze tabletki z beta karotenem?? i lecz się to najważniejsze!

Gość klaudis
to znaczy samoopalacz tez mi zejdzie ale nie mam zamiaru wydawac 8dych co tydzien na opalanie

no jasne ja bym proponowala samoopalacz:) taniej Ci wyjdzie. Pozatym i tak trzeba co kilka-kilkanascie dni poprawiac smarowanko. Albo teraz są modne i bardzo dobre(sama sprawdziłam balsamy brazujące) działaja jak samoopalacz tylko dodatkowo nawilżają skóre i bardziej odżywiają ja no i kosztują około 15 zeta max. ps pod warunkiem, że dobrze je wsmarujesz plamy Ci nie grożą a kolor skóry bardzo fajny :)

Gość pytuoiooioioii
:-)

Gość klaudis
no własnie biorę te tabletki a masz moze jakis sprawdzony samoopalacz na całe ciało zeby mi polecic??

Gość klaudis
iflonka ok dzieki za radę=P

ja mysle ze kazdy bedzie dobry(sama probowałam wiele tanich i drozszych) na kafe pisały dziewczyny ze te droższe nie robią plam i maja ładny zapach, ale ja uwazam ze te za 8 zeta tez sa dobre- przeciez mozna wmasowac samoop.(ale bardzo dokładnie!!!!) i isc spac, a rano sie umyc i bedzie oki, oczywiscie potrzebny jest dokładny piling przed smarowankiem.

Gość klaudis
ok dzieki dziewczynki =)))))))))))