Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmata kicia

Jedno pytanko na temat prostowania wlosow

Polecane posty

Lepiej prostowac wlosy na mokro czy na sucho?Slyszalam,ze lepiej jest gdy wlosy sa suche,bo nie niszczy tak wlosow.Zaznaczam,ze z natury mam krecone

najlepiej stosowac takie specjalne kosmetyki przed prostowaniem, a wg mnie musza bys przynajmniej troche przesuszone, chyba, ze chcesz sobie usmazyc wloski:D

Gość ja na mokro prostuje
włosy wtedy wyglądają o wiel lepiej.

Gość kwiatki kwiatki
ZAWSZE na sucho, ale spryskane płynem do prostowania, który wytrzymuję temperaturę nawet 80ciu stopni. nie niszczy to włosów.

Jak u fryzjera mi prostowala to na mokro,no ale moze dlatego ze musiala je jakos wysuszyc bo bylam pofarbowac :)I z tego co pamietam,to przed nalozyla ni zelu z woskiem i jedwabiu.Przez dlugi czas uzywam tego zelu-nie usztywnia ani nie skleja wlosow w porownaniu do innych zeli.I mysle,ze do prostych tez by sie nadawal ;) Dziekuje za pomoc

Gość niebieskooookaa22
nie no... na mokro się NIE prostuje! dopeiro suche, po uprzednim np. nałożeniu jedwabiu na włosy... albo cos innego do tego rpzeznaczonego...

Gość rany
Co wy wyprawiacie z tymi włosami???!!! Naturalne jest piękne i na starość niewypadną!!!!!!

Gość kiciunia100
Po co prostowac te wlosy prostow nicami it d . Włosy sie pala jakie bedziesz miała te wlosy za pare lat jak bedziesz ciagle je prostowała ? POmyslałas o tym ?