Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka80

wynik testu

Polecane posty

Gość izka80

hej powiedzcie mi czy jak test po kilku godzinach pokazał że są dwie kreski to czy może być wiarygodny? odpiszcie po 3 dniach zrbiłam inny test i pokazała się jedna kreska co robić?

Gość 3 test
W instrukcji testow (nie wiem czy kazdego, ale znanej mi wiekszosci na pewno) jest wyraznie napisane, zeby nie brac pod uwage wyniku odczytu po czasie dluzszym niz....np5 minut. Wiec 3h to troche przydlugo... A jak chcesz miec pewnosc, kup trzeci test.

Gość andziaak
po trzech godzinach to raczej nieważny, a co się pokazało wcześniej zaraz po zrobieniu testu?

Gość izka80
pokazała się jedna kreska

Gość jak sie czyta takie posty
to az sie w zoladku przewraca, dziewczyno ile ty masz lat, nie umiesz czytac instrukcji obslugi? Na wiekszosci testow pisze zeby nie odczytywac wyniku po 10 minutach, no coments:o

Gość Kto pyta nie błądzi ___
no coments to jest wtedy,gdy ktos pisze,ze na tescie "pisze",a nie ze JEST NAPISANE!!!!

Gość jak sie czyta takie posty
jak sie nie ma merytorycznych argumentow to wtedy sie czepia literowek, zenada:P

Gość izka80
jak sie czyta takie posty jak byś czekała na ciąże tyle co ja i wydałabyś tyle kasy na leczenie i in vitro to byś rozważała każdą ewentualność zwłasza że już kilka razy robiłam testy i nigdy nawet po tygodniu nie wyszły mi dwie kreski

Gość izka80
jak sie czyta takie posty jak byś czekała na ciąże tyle co ja i wydałabyś tyle kasy na leczenie i in vitro to byś rozważała każdą ewentualność zwłasza że już kilka razy robiłam testy i nigdy nawet po tygodniu nie wyszły mi dwie kreski

Gość Kto pyta nie błądzi ___
to nie lierówka,to zasadniczy bład,a merytorycznie sie zgadzam,co nie znaczy,ze nie rozumiem autorki,ktorej zycze szczescia

Gość trelle
Mi za pierwszym i za drugim razem druga kreska pojawila sie po paru godzinach i byla bardzo bladziutka, wiec robilam kolejne. I chyba za czwartym razem ta druga kreska, tez bladziutka, pojawila sie w tych trzech minutach. Testy robilam w odstepach dwu-trzydniowych. teraz jestem w 7mc. Moim zdaniem jestes w ciazy.

Gość trelle
Dodam, ze ta kreseczka byla ledwo widoczna przy mocnym swietle. Wieczorem w domu przy zarowce jej nie widzialam, dopiero rano przy oknie ja dostrzeglam. Testy robilam po terminie miesiaczki.