Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damrade33

czy to kiedyś przejdzie?

Polecane posty

Gość damrade33

nie wiem czemu , czy to normalne nigdy wcześciej będą z kimś nie miałam w brzuchu takiego kłębka stresu, czułam jak żołądek ściska mi się jak tylko może, rozstając się z tą osobą minęło jakies pół roku i zaczęły pojawiać się do tego inne objawy, uciski w głowie mrowienia, bóle przesówające w różnych częściach głowy, miałam różne , i ppraktyczne wydawałoby się że nic w końcu odważyłam się poszukać w internecie znalazłam okazało się ,że są to zaburzenia pod postacią somatyczną? a tak naprawde na każdym kroku wmawiam sobie że zaraz umre, wmawiam choroby, czsami boje wychodzic z domu, na imprezach boje sie ze zaraz ktos mi czegos dosypie. przestalam byc samodzielna. Chcialbym pokonac ten lek , nie wiem w jaki sposob?

Gość klaudis
ale ty po utraceniu jakiejs osoby tak masz??

Gość ghhjhhhhj
psychitra!!silne lekimoże depresja, może inna choroba? Idźdolekarza nei trzeba skierowania

nerwice sie tak objawaija, bo czasem są pod takimi postaciami, ze organizm płata głupie figle, powinnać pojsc do lekarza, on Ci pomoze, dostaniesz jakieś leki, ale lepiej jesli nie trzeba bedzie uzywac nic cislnego, moze jakieś łagodne na bazie zi.ół wystarcza.. zdarza sie tak, najczesciej po nieciekwych zdarzeniach, zwiazanych ze stresem... przede wszystkim nie wmawiaj sobie nie wiadomo czego,nie umrzesz(tzn kiedys na pewno, jak my wszyscy;)) to jest do poskromienia, choc do tego czasu potrafi namieszać w zyciu:) pozdro🌻

oj sorry, nie zauwazyłam, ze facetem jestes (\"chciałbym\") nie pozwól zeby Cię to odizoklowało od reszty swiata, szskoda życia, zaabierz sie do lekarza, bo samewmu mozesz sobie nie dać rady bedzie dobrze 🌻

Gość osobowośc neurotyczna
ja tez mam nerwice ,objawia sie to w taki to oto sposób,drżenie ciała,kołatanie serca,ściskanie w gardle -trudno mi się wtedy mówi albo mówie przerywanym głosem jakbym miał zachwile płakac:( (szok), następnie boli mnie głowa z lewej strony i ciągle chce mi się spac-to główne objawy pozdrawiam was bidulki

ja miałam bardzo stresujacy koniec roku 06. i kilka razy ok lutego zdarzyło się,ze nagle scinało mnie z nóg, czułam jak mi po nogach mrówki, serce kołatało.. strasznie meczące uczucie to było... na razie sie nie powtarza...