Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kobyłka123

Jak sprawić by...zakochał się..by tęsknił i został???

Polecane posty

Spotykam się z facetem którego znam od lat,pisanie sms\'ów trało czasem pól dnia,zawsze szczerość,mase tematów,milusio...teraz jest trudniej...zależy mi,jak sprawić...żeby się zakochał...czyli sztuka flirtu,....podrywu.

Gość takaSobieLalka
Gdy byliśmy blisko siebie, popatrzyłam raz na ciebie. Zobaczyłam Twoją twarz i że śliczne oczy masz. Pokochałam usta Twe, chciałam aby były me. Gdy spojrzałam jeszcze raz, chciałam patrzeć cały czas. Choć te chwile krótko trwały, Spodobałeś mi się cały. Wszystko w Tobie fajne jest, każdy uśmiech, każdy gest. Za ten wiersz nie gniewaj się ja poprostu KOCHAM CIĘ!

Gość podbijaaaamm
i prosze o rady takze w 2 strone to znaczy zeby ona pokochala;)

W drugą stronę...to tak...pamiętaj o niej,zadzwoń czasem,napisz coś miłego...zabierz na spacer(bo tu nie chodzi o jakieś kosztowne wyjścia)Patrz w oczy troche dłużej niż powinno się patrzeć i głęboko...!

Komplementy...jeśli ładnie wygląda to jej to powiedz...spraw żeby o Tobie myślała,zaskakuj...!

Gość podbijaaaamm
dzieki jak masz jeszcze jakies rady to podaj;] ja np. nie lubie jak dziewczyna gada ze mna o jej bylych;/ po prostu koszmar tego nie rob;)

Gość kobylka123
Racja...o tym lepiej nie rozmawiać...to działa w 2 strony.Bo niby po co...to co było a nie jest nie pisze się w rejestr...!A co lubisz u dziewczyn...jak powinna się zachowywać,żeby utkwiła Ci w myślach,potem w sercu...???

Gość podbijaaaamm
wiec powino dac sie z nia porozmawiac na kazdy temat powina byc kobieca nie powinna byc typem barbi w miare skromna lecz nie kopciuszek do tanca i do rozanca zadbana-- nie chodzi o jakis ekstra makijaz czy cos takiego,ale powinna dbac o siebie i nie powinna byc tez bardzo niesmiala ale to tylko moje odczycia ;)

Gość podbijaaaamm
jAk mozesz to napisz tez co lubisz w facetach;]

Powinien mieć swoje zdanie.Nie biegać ciągle,natrętnie za dziewczyną...bo czasem dając odpocząć od siebie(ale nie tydzień czy miesiąc) daje jej do myślenia,wtedy Ona zaczyna tęsknić...!

A kiedy całujesz się z dziewczyną...na pożegnanie np.To czy to Ona powinna pierwsza przestać???

Wiesz lepiej jest gdy facet zamiast wypytywać czy COś Z TEGO BĘDZIE...raczej bardziej to pokazuje...że mu zależy.Właśnie w taki sposób,że pamięta,zadzwoni,gdy spotyka się z TĄ kobietką w gronie większym rozmawia częściej z nią...SŁUCHA to ważne!

Gość podbijaaaamm
hym z tym całowaniem no to nie wiem;/ samo powino wyjść co i jak a jak rozpoznac czy dziewczyna traktuje mnie jak kolege czy czuje cos wiecej jak to rozpoznac

Hmm...to się czuje...Musisz ją dyskretnie obserwować.Ale miej oczy bardzo szeroko otwarte...Wiesz ile ja lat pokazywałam MU,że jest dla mnie kimś ważnym,kimś więcej...dopiero po tylu latach kiedy nasze drogi znów się zeszły,odważyłam się i rozpoczęłam ten temat!!! Dopiero wtedy zauważył to wszystko.Teraz się związaliśmy,ale jest to tak kruche,że aż się boje... Zastanów się czy naprawdę bardzo Ci zależy na niej...Wtedy warto zaryzykować przyjażń koleżeństwo...w innym wypadku lepiej tego nie robić. A miłość cierpliwa jest!

Gość podbijaaaamm
jak mozesz to napisz jak mu to pokazywałas bo my to slepi jestesmy ;)

Tak,to na pewno...A też czasem może poprostu nie chcecie tego widzieć,a potem jest za póżno...! Nie streszcze Ci tu kilku lat mojego życia,ale zawsze byłam kiedy mnie potrzebował,utrzymywaliśmy kontakt...Wspólne wypady z przyjaciółmi no i te właśnie babskie podchody,zaloty czy jak zwał tak zwał których nie da się opisać...!Trzeba umieć je rozpoznawać! Czego jeszcze nie tolerujesz u dziewczyn???

Gość podbijaaaamm
nie cierpie kobiet typu barbie slodkich idiotek, teraz coraz czesciej slyszy sie ze kobiety,czy dziewczyny sie bija;/ to jest straszne i okropne piszesz o tym kontakcie,wypadach itp no ale to tez moga byc oznaki przyjazni, ech czemu nam tak ciezko sie dogadac;) no dziewczyna nie moze byc tez zarozumiala ksiezniczka

Gość podbijaaaamm
badz dla niego oparciem i podpora i moim zdaniem nie poswiecaj sie dla niego calkowice miej tez swoje zdanie;)

Nie poświęciłam Mu się całkowicie...ale fakt,wiele dla niego zmieniłam w życiu moim.Teraz los położył wszystko na 1 karte...przyjażń,miłość bo jeśli nam by nie wyszło to pewnie wszystko runie,,,bo czy widziałeś jakichś eks żyjących w zgodzie??? Naucz się obserwować...popatrz na kilka swoich koleżanek...porównaj zachowanie.Albo postaw wszystko na 1 karte,,,tak jak ja...jeśli Ci naprawde zależy!Warto!Może Ona tylko na to czeka! A nikt nie będzie czekać wiecznie...Powaga!

Gość podbijaaaamm
narazie postawie na obserwacje;) i zycze wam powodzenia;D;D