Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie aż taki perfect

szukam kandydatki na żonę...

Polecane posty

Gość nie aż taki perfect

... moda zapanowała na kafeterii więc i ja skorzystam! kogo szukam? głupotą byłoby wypisywać tutaj serię zalet jakie ma spełnić potencjalna kandydatka, bo zazwyczaj rozmywają się one przy bliższym poznaniu lub są naginane kim jestem? nieodgadniony 28 - latek.

Gość nie aż taki perfect
pochodzę z Burkina Faso

Gość bierzesz tez po rozwodzie

Gość oooooooooooooooo
na zone? przez internet..przyke;;/

Gość cześć nieodgadniony
jesteśmy w podobnym wieku.. ale dlaczego od razu na kandydatki żonę? moze najpierw na koleżankę/przyjaciółkę? a co dalej, to czas pokaże..

Gość nie aż taki perfect
intenret jak każde miejsce na poznanie kogoś interesującego - tym bardziej - że tutaj siłą rzeczy zmuszony jesteś najpierw odrobinę poznać osobowość - potem okładkę. myślę, że to nie jest ani przykre, ani żałosne.

jakie przykre :O ? autorze jestem z Tobą :classic_cool: nie zwracaj uwagi na te docinki. to płytcy ludzie bo twierdzą że w necie to sami przegrańcy i same pasztety szukają 🖐️

Gość oooooooooooooooooo
dla mnie to tchorzostwo....ja sobie lubie pogadac na internecie ale bez jakichkolwiek zobowiazan....

Gość nie aż taki perfect
oczywiście, że temat trochę nad wyrost! ale takie przyjąłem założenie. przyjaciółka, znajoma - to też bardzo dobry pomysł. więc na pewno nikogo nie odrzucam, a i po 3 postach nie proszę ani o deklarację, ani o fotę ani o ... :)

Gość oooooooooooooooooo
przez internet to tylko sex lubie

Gość nie aż taki perfect
tchórzostwo? wątpię. albo mylisz pojęcia. przejawem tchórzostwa jest siedzieć zamkniętym w 4 ścianach, stwarzać sobie idealne życie drogą wirtualną i tkwić w tym stanie nic nie robiąc. szatynko >>> zgadzam się. internet to akurat jest takie miejsce gdzie i brzydale, i pięknisie, i macho, i alkoholicy, i uzaleznieni i te pe moga się spotykać i rozmawiać.

Gość nie aż taki perfect
Tontina >>>> dlaczego mam opisać i zamykać się w ramach mojego ideału? jestem otwarty. nie mam założeń. chcę poznać i przekonać się do osoby. dlaczego mam ograniczać to sobie wypisując wzorst, wagę, cechy charakteru? to jest w późniejszym czasie naginane więc po co te opisy?

Gość 6546gd
tutaj tylko same pasztety i idiotki

Gość nie aż taki perfect
nie klikam w linki, ale uwierzę na słowo że za nim mieści się ideał mojego podszywacza. a tak przy okazji - co do opisu ideału. pojęcie piękna jest względne, a atrakcyjna czy seksowna kobieta zazwyczaj siebie uważa za brzydką. a dlaczego? bo się wyróżnia. podkreśla swoje walory. nie piszę, że piękne są nijakie, ale próżne kobiety zazwyczaj posiadają jeden kolor . tyle na temat ideału

buehehe gość mówiący szukam żony jest z miejsca przegrany szukać można pracy albo mieszkania małzeństwo to ewentualnie jakiś etap zdeklarowania się względem osoby, którą darzy się uczuciem - zresztą sądzę, że zupełnie zbędny współczuję mózgu 🖐️

Gość cześć nieodgadniony
uważam, ze nie musisz nikomu wyjaśniać dlaczego akurat internet, bo dlaczego nie? to miejsce jak każde inne... do pubu ludzie z reguły przychodzą ze znajomymi i naprawdę rzadko zdarza się by stoliki "się przemieszały" (mówię z doświadczenia). nie poznaję też ludzi na ulicy, bo jeśli nawet jakiś odważny podejdzie, to jest cwaniaczkowato zbyt pewny siebie ;) tutaj przynajmniej mamy jasne przesłanie - szukasz, więc znajdziesz, czego ci życzę

Gość 6546gd
typowa rasowa kafeteryjna idiotka

Gość 6546gd
w sieci każdy cwaniakować potrafi :p

Gość nie aż taki perfect
cześć nieodgadniony>>> nie ma czego życzyć. jak już pisałem temat nad wyrost. szukam kogoś z kim mógłbym porozmawiać na interesujące tematy, a że przejrzałem kafeterię i coraz częściej pojawiają się takie tematy - sam go założyłem co do małżeństwa - kiedyś byłem jego przeciwnikiem. teraz deklaracja miłości nie jest dla mnie czymś złym (przysłowiowym sznurem na szyi). co więcej - dla kobiety, którą bym pokochał - chciałbym być kimś więcej niż kochankiem. tyle :)

Gość nie aż taki perfect
szatynka >>> tak po prawdzie to twój temat mnie właśnie zainspirował. miałem tam zamiar się wpisać, ale chyba pojawili się "kandydaci" to nie chciałem robić zamieszania ;)

Gość nie aż taki perfect
:D no i widzę na porządku dziennym "zwijanie" nicków. ja wpisuję się tylko w tym temacie. reszta to pewnie mój nieuświadomiony team "pomagający" w poszukiwaniach ;)

eee no raczej większość starała się mnie od tego odwieść parę obelg, parę dowciapnych wtrąceń...to wszystko. więc ja się wpisuję tu...i co dalej :D ?

Gość nie aż taki perfect
niecierpliwa.. :D a z której strony mam zacząć tworzyć ten scenariusz pełen namiętności, tajemniczości, sekretów, zniewolenia, pełnego oddania ? bo się rozpędzić mogę :D

czytasz w moich myślach - jak dla mnie scenariusz został już odrysowany.... więc teraz możesz się już jakoś zadeklarować. pokażemy tym wszystkim zbulwersownym niedowiarkom :O :P 🖐️

Gość nie aż taki perfect
mogę się zadeklarować działać zgodnie z przyjętym scenariuszem i próbować czytać w Twych mrocznych myślach! niedowiarki z tchórzostwa wyłącznie migają się od przyjęcia jakiejkolwiek postawy odmiennej od bezczynności czy mogę wymagać od Ciebie przyjęcia pewnych reguł gry? ;)