Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaa

Dziewczyny!!! Podobają się Wam...

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaa

Mam pytanko do dziewczyn podobają się Wam tacy faceci z delikatnym brzuszkiem,(nie odznaczającym się po koszulką) ładnie zaokrąglonym tyłkiem i w ogóle tym zaokrąglony ale nie z pływającymi pośladkami i wylewającym brzuszkiem. Czy może wolicie pakerów albo hudzelców???

Gość źrenicaxs
ja tylko chcę zeby mnie kochał i nigdy nie zdradził :(:o

Gość wolimy hudzelców cokolwiek
to znaczy

Gość YUP
To zalezy ile masz lat, bo kobietom w wieku 20 lat brzuch bedzie raczej przeszkadzal, a kobietom w wieku 40 lat wszystko jedno 🖐️

Gość YUP
"kobiety w przeciwieństwie do facetów nie zwracają tak dużej uwagi na sylwetke u ukochanej osoby " lol tu mamy przyklad http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3470367&start=180 i cytat (jeden z wielu) "ja oceniam faceta po wygladzie. powinein byc ladny zebym nie musiala sie jego wstydzic, proste"

Gość YUP
to trza bylo napisac ze "TY w przeciwieństwie do facetów nie zwracasz tak dużej uwagi na sylwetke u ukochanej osoby" i wszystko byloby OK :P

Ja być może przez swoją deskowatość i w ogóle wrodzoną niechęć i nieśmiałość do facetów, nigdy nie miałam do czynienia z jakimś niesamowicie zbudowanym osobnikiem, raczej z zupełnie przeciętnymi osobami, z brzuszkiem czy innymi przypadłościami. I w sumie jest mi wszystko jedno, jak ktoś wygląda, byle nie był pokrzywiony, nie miał jakiejś karykaturalnej sylwetki i byle dało się z nim o czymkolwiek porozmawiać:)

Gość jaaaaaaaaaa

Gość jaaaaaaaaaa
wpisujcie się dalej dziewczyny, wydaje mi się że taki chłopak troszkę okrąglutki (nie gruby tak z ok 4 kg więcej)a zadbany też może być niezłym ciachem:)

Gość Yo asik
a mnie sie tacy podobaja bardzo:-) chlopak nie moze byc chudy!!

Gość hm................
nie no taki lekko zaokraglony jest najlepszy, fakt, ze ostatnio mysle o chudzielcu, ale generalnie wole takich misiowatych troszeczke:) pakerom mowimy stop!:P

Gość gośkaMaria2345
Tacy Misiowaci są super, zazwyczaj cieplejsi i weselsi od pakerów i chudych, a jak jest jeszcze zadbany i fajnie ubrany....mmmmm mniam

Misio Misiaczek - taki brzunio fajniusi - ale też nie do przesady