Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUMRY

Paryz-kto byl niech mi powie

Polecane posty

Gość MUMRY

czy paryzanki sa takie piekne i wyniosle?

Gość Trinity88
piekne nie sa. Moze kiedys ubieraly sie stylowo, ale teraz panuje taka moda ze osoby z nia podazajace wygladaja po prostu tragicznie.

Gość Europejka..
Ja nie widze roznicy w ubiorze ludzi, ktorzy mieszkaja w Paryzu, Londynie, Amsterdamie...czy innych wiekszych miastach Europy..teraz jst taki mix narodowosciowy i kazdy chodzi w tym , w czym mu wygodnie i co mu sie podoba...a moda jest w calej Europie taka sama...

Gość pies Felek
czyli nie zachwycaja laseczki?

Gość normalna333
Zdecydowanie nie. Teraz w kazdym panstwie jest H&M i jak tak patrze na ludzi na ulicach roznych miast Europy i USA, to wiekszosc wlasnie tam kupuje ciuchy. Naprawde nie potrafie tego zrozumiec...

Gość HM obecnie
to takie szmaty...5 lat temu mieszkalam w Holandii i uwielbialam ten sklep, teraz jedyne co tam kupuje to skarpetki i t-shirt dla mojego faceta..

Gość to juz lato za rogiem
racja racja ja sie tak cieszylam jak hm u mnie otworzyli a tu takie rozczarowanie

Gość podkoszulka z HM
akurat w samym Paryzu malo Francuzow mieszka ;) , a jesli chodzi o ciuchy to faktycznie ubieraja sie jak w Europie, w ciagu dnia na ulicy( nie mylic z Polska!!!) : z dekoldami, push-upem, w mini itp to tylko prostytutki.... co do "wynioslosci"- hmm...Polacy dla nich to jak dla nas Rumuni

Gość jade do paryza
i balam sie ze bede tam jak szara myszka wsrod tych pieknosci ale troszke sie uspokoilam jak to przecztalam

Gość london444
"Polacy dla nich to jak dla nas Rumuni" a Rumuni to dla nas cos gorszego czy jak??bo nie rozumiem

kiedy wyjedzasz do Paryza? Piekne miasto, kobiety rowniez, pewne siebie, to mi sie najbardziej w nich podoba ale my nie odbiegamy od wzorca ogolnie przyjetego w swiecie, za obowiazujacy w modzie.