Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenkaaaaaaa

suche włosy!

Polecane posty

Gość milenkaaaaaaa

czesc wszystkim! Mam suche włosy przy koncach . i bardzi ouszące sie jak je poskromic ? Miałyscie kiedys suche włosy ? jak udało wam sie z teho wyjs? Jakie są najlepsze szampony/odżywki nawilżające ? prosze o jaknajszybsza odpowiedz.!

Gość milenkaaaaaaa
nikt nie ma z tym prolbmeu ? lub nie miał ? ;( nie wierze ;(

Gość gosienkaa
Dobra jest odżywka Pantene pro-v intensywna regeneracja do spłukiwania, serum na zniszczone końcówki avonu, maseczki dove i garniera do suchych i zniszczonych włosów

Gość niebieskooookaa22
to co Gosia napsiała a oprócz tego słsyzałam, ze Loreal absolut repair jest dobry i odżywka i szampon mozesz stosować odzywkę Wax, albo żółtko+oliwa= na godzine przed myciem włosów i pod ręcznik

Gość milenkaaaaaaa
DZIEKUUJE :* ja stosuje loreal paris szampon do suchych,zniszczonych i zabardzo nic ;( spróbuje co mówicie ;) u mnie zółto+oliwa sie nie sprawdza bo moje włosy po tym wyglądaja strasznie tłusto!

Gość bo zółtko i oliwę
należy zmyć z włosów szamponem, a nie łazić z tym po dworze:O

Gość milenkaaaaaaa
a czy ja łaze po dworze? spłukałam po tym szamponem przeciez nie jestem głupia,czytałam o tym sposobie! Z takimi hamskimi wypowiedziami to do obory! ;/ bez obrazy do niektórych! :/

Gość to chyba normalne że
łeb trzeba myć dopóki doputy włosy będą czyste, a skoro naoliwiasz je to nie wystarczy umyć nakładając szampon raz czy dwa razy za to ty jesteś naprawdę milutka, nie ma co:O

też mam ten problem tylko ze moje to lubia niekiedy całe byc spierzone.. i się kreca, to jest fajne, ale cxzasem mało konretnie,przez to, ze taką maja budowe,kupywałam juz wiele szamponów, które miały ujarzmic to pierzenie i podkreslić recone włosy, ale wszystkie były do bani, bo tak nawilzały ze az przetłuszczały, masakra:(

Gość niebieskoookaa22
ja myję z dwa razy szamponem po tej maseczce i już neinakładam żadnej odżywki słyszałam o tym Waxie(apteka) i o odżywce z łożysk(Kallos) spróbuj cos z tego 🖐️ :)

Gość niebieskoookaa22
aaa no i w wilgotne końcówki możesz wetrzeć jedwab w płynie, ale tylko kropelkę

Gość suvbeg
Gdzie można w Łodzi kupić biosilk, ten płynny jedwab???

Gość jjjjjjjjj
Jedwab mozna kupic w hurtowniach produktow do pielęgnacji włosów, porozglądaj się po mieście, szczególnie bocznych uliczkach. A jak nie możesz znaleść to polecam Allegro -BioSilk jest tam polowe tańszy, ale do tego koszty wysyłki, więc opłaca się kupić kilka sztuk, np na spółkę z koleżankami (ja tak robię) :)

Gość ghhgh
Biosilk jest w Super-Pharmie w Manufakturze (w ogóle jest tam cała seriq koemtyków Biosilku)