Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwka24

MENU 8 MIESIECZNEGO SZKRABA?????????

Polecane posty

Gość Oliwka24

TO JEST WłAśNIE MOJE PYTANIE CO JEDZą WASZE POCIECHY I CZY KARMICIE JE PIERSIą? CZY TO NORMALNE ZE MOJA CóRECZKA JE CO 3 GODZINY? POZDRO DLA WAS

Mojego szkraba karmię piersią, oprócz tego podaję mu gotowe obiadki ze słoiczka, wcina też chrupki kukurydziane, daję mu też przetarte jabłuszko ale coś nie za bardzo chce może z czasem polubi, no i soczki czasem wypije.

Gość Oliwka24
Gosiu a ile razy dziennie karmisz piersią?

Cały czas karmienie piersią to dla mnie podstawa, ponieważ mały prawidłowo przybiera na wadze. piersi domaga się z 5,6 razy dziennie

też chętnie się dołączę do topicu, gdyż nie wiem jak mam karmić małego. Teraz ja 4razy mleko modyfikowane po 180ml + obiad (zupka)

Gość stara rurka
ja nie mam dzieci a strasznie chcę. Tylko boję sie bólu.tak lubie poczyta o karmieniu bo to tez mnie przeraza. nie wiem czy bedę wiedzisła czy mam dalek karmic piersią, czy dac jabłko, czy zupki a jak zupki to jakie?

stara rurko jest dużo poradników więc się nie martw :) ja podaje zupki ze słoika od czasu do czasu gotuje sama. Nie wiem czy dobrze dobieram posiłki etc faktycznie z żywieniem mimo poradników ja mam duże problemy. Wydaje mi się, ze powinnam mu dawać mniej mleczka.... ach sama nie wiem.

Gość pewnie ze mniej mleka
Boze.... Jak mozna 8mio miesiecznemu dziecku 4 razy dawac mleko po 180ml? Glupota? Moj synek odkad skonczyl 7 miesiecy mleczko jada na sniadanko i kolacje. Jak mozna 4 razy dziennie? Nie przesadzajcie! Takie dzieci juz moga jesc inne posilki. Synek obiadziki ze sloiczka je juz od 4tego miesiaca. Jest duzy i zdrowy.

moj bobo tez ma 8 miesiecy. Karmie piersia, choc chcialabym juz przestac bo wracam do pracy. Oprocz tego corcia wcina kaszki i warzywka, czasem jajko. Sama jej gotuje, bo sloiczkow nie lubi. Daje jej miesko: indyka, kurczaka, szynke. pije herbatki, wcina chrupki, ciasteczka i banany az sie uszy trzesa :) nie wiem ile razy powinno takie dziecko jesc? ja karmie mala jak widze ze chce. Tak z 5 razy dziennie, plus to co w nocy, niestety bez piersi sie nie obedzie. wyglada na zdrowa i radosna wiec chyba dobrze ja karmie.. ale watpliwosci mnie czasem nachodza