Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenileni

Za każdym razem jak włączam kompa, to zegar pokazuje zły czas!! Dlaczego ??

Polecane posty

Gość lenileni

ktoś wie co to ma znaczyć i co zrobić z tym cholerstwem?? już mnie wkurza że za każdym razem musze czas na nowo ustawiac [wściekły]

Spróbuj zmienić ustawienia w biosie, może to pomoże. :P

A racja rzeczywiście to bateria siadła :P

Gość konstanjyjka
U mnie to samo!!! Chyba od 3 czy 4 dni:-P O kant dupy... ustawiam i ustawiam i mam już dość, po każdym włączeniu kompa od nowa to samo. fakt ze data też byłą pochrzaniona ale nic nie pomaga.

Gość konstanjyjka
a co to jest bios?????????:-P

baterię lepiej wymienić teraz,niż jak całkiem padnie... bo zabawa z odzyskiwaniem systemu może być niezła...

Gość lenileni
ustawienia w biosie.. ale jak??? właśnie, data też się czasem zmienia,a le nie zawsze..

Gość lenileni
no tak właśnie myślałam że to wirus, ale jakoś nie uśmiecha mi sie format..:O

Gość konstanjyjka
jezu, jaką baterię!!!!!! Sama już nie wiem o co chodzi... napiszcei po ludzku...:-P

Gość w środku w komputerze
jest bateria, którą co jakiś czas trzeba wymieniać. Wystarczy ją wyjąć iść do zegarmistrza lub sklepu komputerowego i kupić taką samą. założyć nową i po problemie :)

Gość bateryjka
odzyskiwanie systemu przez bateryjke która podtrzymuje ustawienia bios? :P pierwsze słyszę :P

Gość konstanjyjka
matko świnta!! na nic wasze rady przyjaciele; albo nie wiem o co chodzi albo nie dowierzam..:-P i tak tfzeba będzie obcego chłopa do domu przyprowadzić!!!:-P:-D

Gość bateryjka
jaką masz płytę główną... zobacz w instrukcji. na niej będzie bateria... taka płaska jak do zegarków. wyjmujesz ją z płyty (oczywiście pc musi być wyłączony) idziesz do sklepu z komputerami lub zegarmistrza. prosisz o taką samą. płacisz... wracasz do domu i wkładasz w miejsce starej. gorzej będzie z ustawieniami Biosu (który odpowiada za to aby wszystko w twoim komputerku dobrze chodziło) ponieważ po wyjęciu bateryjki wszystkie ustawienia resetują się do stanu "fabrycznego". jeżeli o tym nie masz zielonego pojęcia radzę ci poprosić kogoś kto ma... możesz przez przypadek np spalic procesor lub inną część

Gość konstanjyjka
Hej:) Już wam wierzę, znalazłam tę płytę!!!:-P:-Di widzę bateryjkę (taka jak 50groszówka -srebrna. jak ja wymienię czy utracę jakieś dane??? Za usatwienia czego odpowiada bios? BYlabym bardzo wdzieczna za odpowiedź.:) I dlaczego procek ma się spalić???;) wyjmę przy wyłączonym, zatrzasnę ją i powinno być oki chyba nie?:0