Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

Moja siostra jest... glupia...

Polecane posty

Nie wiem już co robić, mam 2 siostry. Obie starsze. Są z sobą pokłocone i w ogóle z soba nie gadaja (od kilku lat). Jestem między młotem a kowadłem. Idę do jednej, to słyszę straszne opowieści o drugiej i na odwrót. No ale nie o tym... Moja starsza siostra ma 33 lata i wlasnie sie 2 raz rozwodzi... W pierwszym wypadku miala w 100 % racje - koles byl palantem, nie bede sie rozpisywac. Z pierwszego zwiazku jest dziecko (chlopczyk 13 lat). Teraz rok poślubie, z czego 10 miesięcy on był za granicą, nagle rozwód... i niestety widzę, że to chyba wina mojej siostry. Cały czas imprezy, przesiadywanie u sąsiadów, traktowanie domu jak pubu. Najbardziej cierpi na tym mój siostrzeniec. Pokochał nowego tatusia a tutaj znowu rewolucja... Nie wiem czy w ogole moge do niej dotrzeć...

Przykre:( Tak,w takich razach,najbardziej cierpią dzieci. Piszesz,że jej mąż był 10 miesięcy za granicą.Oddalili się od siebie przez ten czas.Może ma innego? Czy dotrzesz do niej?Szczerze Ci życzę tego,ale wątpię. ♥♪♫

Nikt do niej nie może dotrzeć niestety... Ona teraz tak jakby przeżywa \"drugą młodość\", gdyż pierwszą straciła, gdyż zaszła w ciąże. Związek z drugim mężem od początku byl \"na odległość\" i wszyscy jej powtarzali, żeby najpierw się poznali... ale ona była mądrzejsza i powtórka z rozrywki - jak wrócił okazało się, że \"do siebie nie pasują\"...

Gość bo twoja siostra to zwykła
dziwka jest i tyle :-o opiekuj sie siostrzeńcem, bo wyrośnie z niego ktos podobny do mamusi :-o

Ej, no bez przesady, bez obrażania. Wcalnie nie jest dzi**wką. W domu nie ma meliny, a ona się nie puszcza... ziecko jest ubrane, czyste i nakarmione. Tylko pewnie ma wieeelki mętlik w głowie.. i o to mi chodzi.

Gość ładny mi mętlik w głowie
głupia jest i tyle a synek jeszcze jej odpłaci pięknym za nadobne :-o zobaczysz

No niestety wiem... a o mętliku pisałam w kontekście siostrzeńca. Już sama nie wiem co robić, ręce mi opadają. Kiedy jestem z nią szczera i mówię jej co o tym myślę, ona mnie oskarża o to że nie jestem lojalna... ech...

Don Juan.... Twoja też? A też taka nieodpowiedzialna? Mi nic do tego o ile nie byłaby odpowiedzialna równiez za swoje dziecko... To mnie najbardziej boli...

No w sumie to żadne pocieszenie... ale jakoś mi lepiej :) Może kiedyś coś te nasze siostry \"natchnie\" i się zmienią, chociaż ja już w to nie wierzę... a nawet jeśli, to pewnie będzie za późno, bo chłopak będzie mieć już spaczoną psychikę i zero autorytetów.

Gość możesz mnie poznać ze swoją
siostrą? jestem przystojny i majętny, lubie takie niewyżyte kobietki , chętnie zaopiekuje sie nią:classic_cool: