Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem.....

zaproszenia-wypada tak czy nie?

Polecane posty

Gość Anulka__24
Myślę że wypada. GGGabi sporo wierszyków Ci podała. Widziałam że na http://wesele.plock.pl/slub-8.html spory wybór mają :) Ale nie sprawdzałam czy wszystkie się pokrywają ;) Pozdrawiam

Gość Gosicka Ania
Pewnie że wypada, teraz to już się staje normą. Po co Ci prezent który będzie Ci zawadzał? lepiej kupić coś co będzie Ci potrzebne i z czego będziesz zadowolona, a nie jakąś zastawe babcina

Gość ja też tak miałam
Ja myślę, że wypada. A tak przy okazji - ile się daje na młodym? W tym roku jadę na wesele. Młodzi mają wszystko i kupę kasy, mnie sie nie przelewa. I nie wiem, co zrobić.

Gość pytam bo nie wiem.....
dzięki za odpowiedzi:) zrobiłam tak jak podpowiedziała 'do pytającej', czyli wydrukowałam i wsadziłam w zaproszenie. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony, ale szczerze mówiąc to kilku osobom nie dałam tej karteczki, bo ich reakcja mogłaby być nie najlepsza, za to mama ma za zadanie poinformować, że pieniądze nam się przydadzą najbardziej i żeby nie kupowali nic:) do ja też tak miałam>> daj ile możesz, oczywiście może nie 50 zł:) jak byłam na weselu siostry ciotecznej to żartowali, że wejściówka 500 zł od pary, bo inaczej nie wpuszczą;) ale ja byłam z osobą towarzyszącą i mamą i razem daliśmy 300 zł i się nie obrazili:) tak więc wydaje mi się że 200-300 zł od pary. Pzdr.

Gość moze takie cus
będzie dla nas największą radością jeśli zaszczycicie nas swą obecnością Gdybyście jednak chcieli prezentem nas uraczyć miło nam będzie banknocik w kopercie zobaczyć. Na wesele zapraszamy bez prezentów też wpuszczamy:) jeśli jednak chcecie coś nam podarować prosimy banknocik do koperty schować