Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewny pyt. do kobiet

po czym pozac ze kobieta zdradza?

Polecane posty

Gość niepewny pyt. do kobiet

Jestem 10 lat po ślubie. Ostatnio mam jakieś dziwne przeczucie że mam doprawione rogi. Czy po zachowaniu kobiety możnz jakoś poznać czy mnie zdradza? (Oczewiście w rozmowie zaprzecza).

Gość Agrrrrrrrr
Wynajmij detektywa...

Gość Moja ex
wpadla,gdy w nocy spiaca zaczalem ja piescic a ona wyjeczala imie kolesia,z ktorym sie puszczala.To nie metoda,ale przyklad.

Gość fdeffgrgfrg
w jakiej sieci zona ma telefon?

Gość no nie wiem.......
ale moj z kolei wyklepał wszystko we śnie.

Gość łączenie
01:57 SEXI LASECZKAAa wiesz co? A moze lepiej zamiast analizować czy zona cię zdradza to zainteresuj sieco robisz zeby cię nie zdradzał bo nawet jeżeli by to robiła to pewnie ma powód... Moze zadbaj trochę o siebie, o nią, pójdźcie gdzieś razem, przytul ją, a nie wypisuj głupot inie wyszukuj problemów. Spraw żeby znowu cię zauważyła jako meżczyznę a nie próbuj ja przyłapać na czyms co jeżeli wogóle istnieje to pewnie z twojej winy 02:12 watcher do Seksi laseczkaa-odszukaj sklep z narzedziami... 02:13 SEXI LASECZKAAa nie rozumiem... sklep z narzędziami? 02:24 watcher do SEKSI LASECZKAaa-wyjasnienie rzeczytaj jeszcze raz swoja odpowiedz w topicku.Wyobraz sobie,ze to Ty jestes zdradzana,a ktos Tobie pisze to,co Ty napisalas.Fajnie teraz?To jest wlasnie solidarnosc jajnikow:nie wiem o co chodzi,ale kolezanka ma racje...,wiec odszukaj sklep z narzedziami,pozniej regal z mlotkami.Wybierz gumowy-jak najwiekszy.Stan w lekkim rozkroku,opusc mlotek z przodu w dol ,a pozniej zbierz wszystkie sily i pie**olnij sie nim prosto w czolo.Celuj w sam srodek.To podobno daje najlepsze rezultaty... 06:32 Perła. Jak nie przyłapałeś, to nie poznasz. .....ciche wody są najgłębsze...

Gość Atak z boku
Wystarczy dobrze się przyjrzeć powinna mieć to wypisane na twarzy.

Gość ja mysle
ze po tym,jak ze zwiekszona intensywnoscia kupuje sobie sexi bielizne (przynajmniej ja tak robie)