Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matildia

SCHUDLAM 25KILO HAHAHA

Polecane posty

Gość MadziuniaZ
nie rozumiem was ludzie, jak wam to nie pasuje to nie czytajcie, i po co wogóle wchodzicie na to forum? żeby sie ponabijać

Gość ....sylwia.....
skoro podała ile schudła dlaczego wymiarów nie chce podać?? dziwne

mam w udzie 56cm w bioderkach 96 a biuscik no dosyc zmalal nawet troche obwisl :(ale stosuje rozne balsami godne polecenia jest z firmy eveline:)

Gość ....sylwia.....
a talia....?

Gość ....sylwia.....
nie ubliżaj mi.... kobieto!!!

to nie bylo do ciebie tylko do tamtej skoro macie cos do tego topiku to widze ze bardzo macie nudne zycie skoro wchodzice na topik ktory wam nie odpowiada..... a wtalii to chyba ty masz 150 jastrzab sowi przyjmij moje gorace wspoczucia

Gość ....sylwia....
a ile masz wzrostu??

Gość nowa 1
Witam!!! UPpodnoszeUP-Jak robisz ten piling z kawusi? Szczerze mówiąć dziwię się jak wytrzymujesz na diecie 300 kcal. Ja kiedyś stosowałam 1000 kcal i było mi ciężko. No ale gratulacje. Oby tak dalej.

Gość smutnaAna
noo ja od dziisaj zaczelam swoja dietke... ale po przeczytaniu tego forum... bozee ejstem zaskoczoina... przez miesiac 15 kg... wlasnie tego potrzebuje... od jutra zaczynam ta dietke... bozee musiii mi sie udac... dzieki wam wsytstkim:) pozdrawiam...

no z eveline jest dobry:) ja dziś próbowałam wytrzymac ale nie jest zle zjadlam moze max 600 to 2 razy wiecej niz chcialam ale same zdrowe rzeczy:) ale jutro ide na wielkie warzywne zakupy:D

hej:)wytrzymalam nie wiem jak bardzo bardzo sie zawzielam:)zawsze wrecz wpieprzalam bardzo bardzo duzo probowalam tysiaace diet ale nastawilam sie psychicznie mowliam sobie moja mantre ze za miesiac o tej porze bede super laska:)napislam sobie mocne argumenty czemu chce schudnac

Gość dietomaniaczka
przeczytalam topik i postanowilam ulozyc swoj jadlospis mieszczacy sie w 300kcal ( teraz mam mature wiec MUSZE jesc zeby myslec po maturze ogranicze do 200) dzien 1: sniadanie: pomidor [ 19 kcal ] obiad:400g kalafiora [ 64kcal] kolacja:marchewka+jabłko [70 ]100g tego i tego w miedzy czasie 100g mandarynke ok 30kcal dzien 2: sniadanie:jogurt 9100kcal]+lyzka platkow kukurydzianych obiad:200g salaty lodowe [30 kcal] 100g kukurydzy z puszki [ 23kcal ] 1 pomidor 1ogórek kolacja:pomarancz [ 54] + kiwi [40 ] dzien 3: sniadanie: ---- nie ma obiad:kurczak piersi 150g salata brokuly kolacja:jogurt dzien 4: sniadanie: jabłko+marchew [ 60] obiad: serek wiejski+pomidor+cebulka+rzodkiewka dzien5: sniadanie:---nie ma obiad: mintaj 200g kolacja:jogurt narazie tylko tyle mam,mam zamiar jutro kupic tez wage i warzyc to co jem:)

Gość ....sylwia....
UPpodnoszeUP ile masz wzrostu

Gość ANKA 27
Kalafior gotowany 100g - 28 kcal/0.9 g tłuszczu TO JAKIM CUDEM 400G MA 68 KCAL?

Gość dietomaniaczka
ja znalazłam ze ma 16kcal 100g

Gość do ewcia 20..........
jestes na kazdym topicu, wszedzie wchodzisz, codziennie zaczynasz...o co Ci chodzi????????tak naprawde.....

Gość ....sylwia....
można być na tylu topikach na ilu się chce chyba ...

hej Wam! będę do Was też zaglądac bo u Was tak bardzo motywująco jakos! :D jestem na innym topiku, ale tam rzadko kto się odzywa a najczesciej takie co krytykuja chociaz tam je sie wiecej niz u Was bo 400 kcal. ;) :P pisał tu ktos, ze dlaczego autorka topiku dopiero teraz weszla na diety jak schudla 25 kg. na 300 kcal. a nie pisała wczesniej jak sie odchudzala. a co miała pisac jak zaraz by ja zwyzywali wszyscy. a pzoniej mowia, ze topiki upadaja bo dziewczyny nie daja rady. one upadaja bo kto chciałby pisac na topiku gdzie sie odchudzajacych wyzywa od najgorszych, najglupszych... itp. pozdrawiam. :D

HEJ dziewczynki jak samopoczucie???:)od jutra zaczynamy:)widze ze ktos tu pytal o moj wzrost mam 163cm troche malo jak na moje wymiary ale i tak jestem przeszczesliwa ze zrzucialm ten najwiekszy balast 25kilo sama w to nie wierze ale teraz sie skupiam na moich 10ktore zostalo wiem ze nam sie uda

Gość ....sylwia....
UPpodnoszeUP - fajnie że schudłaś ale powiedz Nam jeszcze ile teraz Ważysz ... i mówie Ci powaznie kup sobie hula hop i kręć 30 minut dziennie albo i dłużej zaje**** masaż brzucha i talii

wazylam 85 kilo:(cwicze ja bym juz nie potrafila zyc bez cwiczen a hula hop sobie musze kupic najpierw

Gość ....sylwia....
hula hop kosztuje 5 złoty .... najlepiej 80-90 cm średnicy ... ja dla większej skuteczności masażu rozpiełam hula hop ... wsypałam ryż i znów spiełam .... kręce 30 minut dziennie w pn zaczynam drugi tydzień ... nie zalezy mi na kg tylko na cm w talii :) a mam tyle samo czyli 60 z tym że jestem 17 cm wyższa ...

Gość ....sylwia....
70 nie 60 ... pomyłka

ide bede pozniej musze4 zrobic zakupy jogurty,jabluyszka,grejfruty na jutro:)aha i zielona herbatka:)milego dnia dziewczyny

Gość to moze ja zobacze jak jest
jestem znowu:) (pisalam na 1szej stronie) Jestem zwarta i gotowa w oczekiwaniu na jutro:D

ja marze o figurze jaka ma kylie minoge:)bardzo mi sie podoba jej figura i wiem ze niedlugo taka osiagne razem z wami:)

Gość to moze ja zobacze jak jest
ja marze zeby nie miec problemow przy kupnie ubran:O