Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matildia

SCHUDLAM 25KILO HAHAHA

Polecane posty

Gość do autorki tego wątku
jeszcze nie zaczęłas a juz odpuszczasz? Autorko wątku jaki przyklad dajesz ? od razu wiedziałam ,że dieta nie wypali bo ilez mozna jesc 300 kcal? to katorga

ja sie chętnie przyłącze do Was też potrzebuję zrzucić jakieś 20 kg. stosuję dietę już dwa tygodnie, ale nie wiem ile schudłam, gdyż sie nie ważyłam przed- nie mam w domu wagi :( dziś zaczynam kopenhaską. Nie jem jaj i mięsa no i ryb. Nie wiem czym zastąpić składniki tej diety. Pomożecie? Gratuluję efektów kobietki :)

ja już o 10 zjadałam siadanko i jestem już głodna;( obiad postanowiłam zjeść o 15;( ide posiedzieć w ogrodzie:) papa:)

ja zjadłam dokładnie 250g brokułów i jestem taaaaak najedzona:)

kurde widze ze tutaj pare osob sie czepia mnie o ta diete nie wiem czemu nie wiem po co tu wchodza osoby ktore nie sa zainteresowane dieta...ja nikogo nie namawiam do robienia tej diety tutaj siedza dorosle osoby ktore sa swiadome tego ze jak po diecie sie rzuca odrazu na jedzenie to oczywiste ze jojo sie pojawi niewazne czy to po diecie 1000kcl,kopenhaskiej czy 100kcl...zaluje ze w ogole tutaj napisalam ja od tej diety schudlam i to bardzo duzo i bardzo prosze o nie czepianiu sie mnie to jest kazdego sprawa

Gość Ehiii
Eeee, dołanczam się :P

ja już po obiadku czekam strasznie na kolacje:P ale to już na 30 min:):) potem ide z koleżanką na rowerku pojexdzić tak z 1h:)

UPpodnoszeUP - ja nie czepiam się Twojej diety tylko barbara22 dziś zaczynam kopenhaską. Nie jem jaj i mięsa no i ryb. Nie wiem czym zastąpić składniki tej diety -> zaczyna diete opartą w więcej niz polowa % na jajkach i mięsie a Ona chce to wykluczyć :)

witam Was. :) ja chcialabym schudnac do 48 - to moje marzenie, ale 50 tez bedzie super. a gora zebym wazyla 52. ;) dzis caly dzien kosilam trawke (mamy duze podworko). pozniej zjadlam skrzydelko z grila i salatke, a pozniej z kolezanka wypilam 2 piwka... ;) a rano zjadlam jogurta z odrobina musli. glodna nie jestem. ale te piwka mnie trzepnely troche... :P pa, pa. :D

hej to jak zaczynmay od jutra??ja od jutra zaczynam dzis caly dzien na wodzie ale sie ciesze za miesaic bedzie minus 10kilo:)

no jasne ze zaczynamy! ;D ja dzis stanelam na wage a tam z 73 -70! to dzis tylko sama woda??

tak woda i ja tez sie oczyszczalam pijac swiezy sok jablkowy lub jabluszka tak z 3-4 no nalezy sie oczyscic:)

to ja sobie zrobie herbatke przeczyszczajaca zeby z rana cos cieplego bylo w brzusiu :)

i jak tam dziewczynki???ja juz wyp[ilam litr zielonej herbaty i jem ogorki:)kiszone:)juz chcialabym zeby bylo jutro i popchnac ten \"wozek\"juz do tej pieknej figurki:)

ja wode i ogórka zwykłego zjadlam:) ja chce wreszcie zobaczyc magiczne "6" na wadze

witajcie. :D a ja mam dzis po wczorajszych 2 piwach kaca!!! nie za bardzo się czuje, ale tez nie mam ochoty na jedzenie. zjadłam troszke zupy warzywnej i pije wode i herbate czerwona. rodzice pojechali na zakupy i kazalam zeby kupili mi imbir. widzialam tu taki topik, ze herbatka z imbiru pomaga schudnac. bardzo przyspiesza przemiane materii.

Gość pppppuukk
tak???a jak sie go zaparza???

podobno kroi sie 4 cm korzenia w plasterki i gotuje sie to w litrze wody. mozna tez taki w proszku, 1/4 łyżeczki na 1 szklanke.

to wy tutaj jecie tylko jogurciki i warzywka??....hmm

i jakbym schudla to moze bym sie w ni zmiescila.... cos mi ucielo wypowiedz;/

hmm zgrzeszyłam;( zjadłam loda. ale za to zjem ogólnie mniej np. nakolacje juz nic.. bo jest tak gorąco że musiałam:P

Gość smutnaAna
Na dietce 300kcal jestem juz 5 dni... Widze sama po sobie ze zrzucilam... Bo spodnie mi spadaja... I takie tam... Oto moj jadlospis, a ktorego korzystalam w tym tygodniu... Robie tak zeby w ciagu dnia pozbierac skladniki ok 300kcal... :) Dieta: Dzień pierwszy: Śniadanie: 1 duży jogurt naturalny 100kcal Obiad: Surówka 70kcal Podwieczorek: 2 jabłka 100kcal Kolacja: 1 grapefruit 35kcal Razem: 305kcal ~WODA 2L ~ĆWICZENIA Dzień drugi: Śniadanie: 2 szklanki soku owocowego (może być Kubuś) Obiad: Jabłko 50kcal Podwieczorek: Kukurydza w puszce 200kcal Kolacja: Surówka 100kcal Razem: 350kcal ~WODA 2L ~ĆWICZENIA Dzień trzeci: Śniadanie: Sałata, pomidor, ogórek, jogurt naturalny 100kcal Obiad: Warzywa gotowane, sałata ok 80kcal Podwieczorek: Serek wiejski ok 100kcal Kolacja: Serek wiejski, pomidor ok 120kcal Razem: 400kcal ~WODA 2L ~ĆWICZENIA- brak Dzień czwarty: Śniadanie: Serek wiejski ok 100kcal Obiad: Surówka ok 100kcal Podwieczorek: Kilka plasterków szynki 50kcal Kolacja: Mały kefir ok 50kcal Razem: ok 300kcal ~WODA 2L ~ĆWICZENIA Dzień piąty: Śniadanie: brak Obiad: jabłko 50kcal Podwieczorek: Jogurt naturalny 100kcal, Jabłko 50kcal Kolacja: ~WODA 2L ~ĆWICZENIA

Gość smutnaAna
neiwiem bo jeszcze sie nie wazylam... ale w ogole nie chce mi sie ejst... przyzwyczailam sie... too juz dla mnie normalka... :) i ciesze sie z tego... za tydzien sie zwaze...:) i napisze efekty po 2 tygidniasch tej diety... musze schudnac 12 kg doo wakacji... i musi mi sie udac...:)

a ile wazylas przed rozpoczeciem diety? do wakacji czyli tak do konca czerwca/poczatek lipca? bo ja wlasnie mam podobny plan:)

Gość smutnaAna
start 72 kg wzrtost 169cm cel do wakacji... chociaz 60 kg