Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amore pomidore

kto umie angielski??

Polecane posty

Gość amore pomidore

Prosze o sprawdzenie i poprawienie bledow :) It was child. Girl during walk with her mother send away. I sugested that we can search her mother. Unfortunately, women disappered! Child was scare. Girl was 3 years old. She can't explained where she live. I accompany child on the post and I told the police this story. I don't know what happened then, but I hope so the police found mother.

Gość amore pomidore
nikt nie pomoże? :(

Gość za duzo bledow....
....

Gość amore pomidore
dlatego prosze o pomoc, bo nie moge oddac takiej pracy :(

Gość niestety nie pomoge
piekny jezyk, ale sama dopiero sie ucze!!

Gość kasik1111111
To było dziecko. Dziewczyna podczas spaceru z jej matką wysyłają. Ja sugested ten my może przeszukać jej matkę. Niestety, kobiety disappered! Dziecko przestraszyło się. Dziewczyna miała 3 lat. Ona nie mogła wyjaśnić, gdzie ona żyją. Towarzyszę dziecko na poczcie i powiedziałem policji tę historię. Nie wiem, co zdarzyło się wtedy, ale mam nadzieję tak policyjną matkę znaleziska. POPRAW SOBIE SAMA TERAZ,,,,

to było dziecko. dziewczyna w czasie spaceru bez jej matki spedzała daleko. zasugerowałam ze my powinnysmy poszukac(znalesc) jej matke nieszczesliwie, kobieta rozczarowana. dziecko było przerazone. dziewczyna miała 3 lata. ona nie potrafiła wyjasnic gdzie ona mieszka.ja towarzyszyłam dziecku na posterunek i powiedziałam policji jej historie. ja nie wiedziałam co sie wydarzyło tam,ale mam nadzieje policja znajdzie jej matke -------------------- a popos ucze sie jezyka od 3 mies t" it wosnt difficult"

Gość amore pomidore
:O send away znaczy oddalać się post to posterunek dissapeared- zniknąc a nie rozczarowac :O Unfortunately- niestety a nie nieszczesliwie :O i chodzilo mi , zeby poprawic bledy, bo moj angielski nie jest najlepszy, a nie zeby bezsensownie przetlumaczac ;)

Gość amore pomidore
;)

Gość ale ten text jest..
nieskladny...napisz po polsku co chcialas powiedziec i ci przetlumacze..pozdrawiam

boshe :D ludzie sa czasmai smieszni , nawet nie przeczytaja o co chodzi , wrzcaja beznadziejnie do translatora , a pozniej mysla , za sa macho :D :D :D

Gość błapomocy
It was a child. The little Girl went away during a walk with her mother. I suggested that we can search for her mother. Unfortunately, the woman disappeared! The Child was scared. The Girl was 3 years old. She couldn`t explain where she lived. I accompanied the child to the police station and I told the police person this story. I don't know what happened later, but I hope that the police found the mother.

Gość błapomocy
sami kurczę jesteście nieskładni. Jak zwykle pomagacie w drugą stronę. Dla osoby znającej język nietrudno się domyśleć co autorka chciała napisać. Powyżej napisałam cio jak powinien wyglądać ten tekst, oczywiście w czasie przeszłym. Teraz nie ma w nim błędów.

Gość amore pomidore
dzieki bardzo ;)

Gość błapomocy
acha, te duże litery to oczywiście przypadek, bo przekopiowałam twoje i poprawiałam, to nie niemiecki, więc wyrzuć duż elitery, tak jak po polsku U Welcome

Gość ale ten text jest..
chodzilo mi o to, ze tekst nawet po bezblednym przetlumaczeniu wyglada jak tekst z przedszkola...przepraszam, ze sie tak wyglupilam:((