Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu uuu uuu

Kto Ma Rybke za partnera?????????

Polecane posty

Gość anteczka
moja Rybka sama stwierdziła ze jest egoistom zanim sie ze mną związała i na poczattku maiał obawy co do naszego zwiazku poniewaz mimo iz mu zalezało i bardzo chciał to powiedział ze nie zniusł by gdybym przez niego cierpiała..przez jego egoizm...czyli ktos ma tu racje kochane :)

Gość aamelkaa
anteczko-mam przyjaciolke koziorozca - to wlasnie ona sciaga mnie z oblokow czasami :) (jest zdecydowanie wieksza realistka) ryby egoistyczne tez sa :P (ale chyba raczej chodzi o to, ze chca byc tez w centrum uwagi i nie chca byc pominiete, chca byc chyba pomocne) tak mi sie wydaje...

Gość aamelkaa
chca byc chwalone, doceniane - to chyba stad bierze sie ten ich egoizm...

Gość ja ma meza rybke
Moja Rybka jest bardzo kochana:) czesto mowi o uczuciach, jest wrazliwy, nie jest egoista- chyba te rybki to rozne sa:)

Gość anteczka
Bingo !! :) no własnie chyba za mało go doceniam i daje mu do zrozumienia ze jest kochany moze dlatego taki mizerny teraz chodzi hehe....na poczatku było ciezko ogolnie jest super chociaz wg.horoskopu nasze znaki nei maja przyszlosci :p ze niby nei pasujemy do siebie teraz mamy lekki kryzys ale ja wierze ze bedzie suuuper...nie kłocimy sie w ogole jak cos to fochy ale zaraz sie do siebie tulimy wiec chyba nie będzie zle :) ale czasami wydaje mi sie ze jest za słodko a przez jego egoizm popłakuje....

Gość aamelkaa
anteczko-witaj w klubie :) ale to moj partner musi znosic te moje foszki:) ale wie, ze kocham go na zaboj!!!!!!!!! tez sie raczej nie klocimy-tylko te fochy...urok/ nie urok ryb... mnie osobiscie cizko byloby :) wytrzymac z 2-ga ryba (bylyby chyba mega fochy:P) dlatego uwazam, ze ryby potrzebuja swojego przeciwienstwa :D

Gość anteczka
hehehe owszem zgadzam się :) no fochy są przeslodkie a jak ja mu strzele focha to tylko jeest "no skarbie," i buzi ::DD:D:D ah kocham moją rybke :D:D :)

Gość mój mąż też jest rybka
i jest wrażliwy, czuły, romantyczny ale znam kogos twż rybękto ma okropny charaker, egoistyczny, wstrętny itd :O

Gość aamelkaa
tez wlasnie znam sporo rybek, wiem ze wszystkie sa mega pomocne, tylko wlasnie bardzo ciezko je czasami zrozumiec. stricte egoistycznych - nie znam, ale bc moze sa ...( wierze ze w glebi duszy wcale tak nie mysla) :)

Gość osoba fajna
jajestem kobieta Ryba, ale z lutego. A marcowi ludzie czyli Ryby ( i trochę Baranów z końca marca) często chorują , to już reguła. a SPOD JAKIEGO ZNAKU JESTEŚ AUTORZE/ AUTORKO TEGO TEMATU? W OGÓLE SPOD JAKICH ZNAKÓW JESTEŚCIE wY KTÓRZY MACIE PARTNERÓW RYBY.CIEKAWE?

ja raczek :D

Gość aamelkaa
ja jestem z marca:) ale nie zaliczam sie do chorowitkow (odpukac!!!!) wyjatek potwierdza regule :P

mój maż rybka jest bardzo chorowity tzn co chwilę ma inną doleglowosć, a jest przecież młody, uprawiam sport itp Ale czy to możliwe zeby misiąc urodzenia decydował o zdrowiu ?

Gość uuu uuu uuu
to ja jestem autorką i jestem spod znaku koziorozca

Gość anteczka
ja tez koziorozec no moj z marca i czesto cos mu jest

Gość neturbinka
moj maz ma zone rybke czyli mnie:)) ja jestem okropny uparciuch

Gość anteczka
ja jestem za wyrozumiała.. :o i za dobra jak to on stwierdził ;o

Gość aamelkaa
no ja tez...niesamowity osiol-uparciuch

Gość czesc raczku
mój mąż też jest rybka ja raczek ja tez raczek (czerwcowy)+ rybka(marcowa) :) mysle,ze jestem wieksza egoistka niz moj maz, kt. jest czuly, pomocny, kochany:)

Gość anteczka
ojj wychodzi na to ze wszystkie Rybki take kochane :)

Gość aamelkaa
ja o swoim partnerze tez mysle ze jest zbyt kochany dla mnie... echh....🌻

Gość heh...***
ja tez mam faceta rybke :) Co do zdrowia, to owszem choruje dosyc czesto, a jak nie choruje, to chociaz jakies przeziebienie lapie, chyba taki jego urok. Egoizm oczywiscie jest w nim, sam sie nawet przyznaje do egoizmu. Poza tym jest bardzo kochany, a egoizm dotyczy tylko niektorych spraw ;) Nie ma problemuz okazywaniem uczuc, jest wspanialy i troskliwy. Czasem czesto zmienia zdanie, ale to mozna mu tez wybaczyc ;)

Gość anteczka
ja podsumowując stwierdzam,ze: Rybki sa uczuciowe trzeba im czesto mowic co sie do nich czuje zeby zyły w przekonaniu ze są kochane ale tez trzeba je czasem przytęperowac zeby nie myslały ze są same zarowno na świecie jak i w związku :)

Gość aamelkaa
mniej wiecej tak to wyglada:) tzreba je kochac, tulic, piescic i calowac no i wrzasnać kiedy trzeba:D :D

Gość anteczka
i chyba zaraz własnie wrzasne :o bo juz cos komus nie pasuje.... :o

Gość aamelkaa
anteczko...co sie stalo???

Gość anteczka
chce mu pomoc to fochy strzela chciałam załagodzic sprawe bo sie zdenerwował ze nei moze czegos znalezc to usłyszałam ehhh

Gość aamelkaa
szkoda nerwow...nie pomagaj na sile :D sam cie poprosi jak juz bedzie bezradny...:D

Gość anteczka
heh no mam nadzieje ...ale wiesz jak to potrafi człowiekowi przykrosc sprawic :/ miałam od rana taaki humor a jedna chiwla i ehhh

Gość aamelkaa
no moge sobie wyobrazic...powiedz mu ze ci przykro...i ze normalnie dasz mu klapa w tylek jak jeszcze raz taki bedzie :P