Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diana9898

proszę o odpowiedz

Polecane posty

Gość diana9898

witajcie dziewczyny mam małe pytanie pewnie nie ja jedna i pewnie nie jedna jest już odpowiedz ale jakoś nie trafiłam tabletki m21 zaczełam brać od pierwszego dnia miesiączki a już 7 dnia łykania bardzo regulrnego uprawialam seks bez zabezpieczenia czy jest ryzyko zajścia w ciąże?

Gość JEST JEST JEST
takie ryzyko... organizm jeszcze nie przyswoił...

Gość diana9898
ulotkę czytałam ale wiele osób twierdzi iż już po pierwszej tabletce organizm dostaje sygnał że "jest w ciąży" i można spokojnie współżyc?

Gość DIANA9898
proszę was o jakieś opinie wiem że jestem nudna ale jeszcze ponad 2 tyg nerwów

Gość DIANA9898
dzięki

mmmmmmmonika hej mam pytanie do kobitek,które kochały się bez zabezpieczenia podczas brania pierwszego blistra swoich pierwszych tabletek wpadłyście??? bo my zrezygnowaliśmy z gumek tydzień prrzed końcem pierwszego blistra i troche się boję że to jednak za wcześnie... 12:02 magdusia27 ja juz w pierwszym tygodniu brania tabletek ( chyba 3 tabletka) kochałam sie bez zabezpieczenia i spoko- działanie anty jest juz od pierwszej tabletki 13:00 mmmmmmmonika bo właśnie na odstawienie gumek zdecydowałam się po 2ej wizycie u ginekologa i powiedział właśnie że działaja od samego początku, ale czytałam na forum i to podobno jest tak że jak ktoś ma nieuregulowane cykle to tabletki od początku moga nie działać...a z tymi moimi cyklami to tak jest że są w miarę regularne ale jednak troche się boję...właśnie czekam na krwawienie-to mój 2gi dzień bez tabletki 13:02 m a d z na ulotkach jest napisane zeby w pierwszym miesiacu sie zabezpieczeczac dodatkowo, ale my tego nie robilismy i nie wpadlismy ale jest kilk taopikow gdzie sa wypowiedzi, ze dziewczyny wlasnie wpadly niezabezpieczajac sie dodatkowo w 1 miesacu 13:03 magdusia27 ja dostałam chyba w piatym dniu po dostawieniu a cykle mialam rozne ale bardzo regularne to napewno one nie były- nie martw sie na zapas-3 tydzien zazywania tabletek powiniemn być pewny 13:07 Seria Ja przy pierwszym opakowaniu tez sie pokusilam i zaryzykowalam Krwawienie dostałam 3 dnia. Spokojnie, z pewnością będzie dobrze. Sama teraz czekam na krwawienie, dziś 2gi dzien. Może powinnam postawić tu kropkę....? 14:02 kinga24 bedzie oki nie ma sie co martwic jestes zabezpieczona od pierwszej tabletki. to mój topic: 15:10 mmmmmmmonika jej dzięki dziewczyny...trochę schizowałam dlatego załozyłam ten topik i chciłam się wytłumaczyć że nie jestem jakąś gówniarą jakich pełno ale jakbym wpadła to i tak bym się cieszyła bo jestem z facetem którego kocham i mino że mam 19 lat to nie byłaby dla mnie taka wielka tragedia, ale wolę żeby moje życie się troszkę ustabilizowało-chce zacząć studia itd i stąd ta moja panika a jakie tabsy bierzecie????ja właśnie zmieniam microgynon21 na yasminelle pozdrawia,m mam nadzieję że cie to uspokoi ;)

Gość DIANA9898
superrrrr dięki za pociszenie ale nerwówa nie minie do???? przyszlej może oby środy w niedziele kończe pierwszy listek i czekam.

Gość ja koncze CILEST
w sobote... od niedzieli przerwa 7dniowa, i po i tez mam nadzieje, ze najpozniej we wtorek, w srode dostane okres... bo ok. 17dni temu tez 'poszłam na całosc'... ale to moje chyba juz 7 opakowanie cilestu...wiec chyba u mnie nie bedzie 'poblemu'...co??? mam nadzieje.....

Gość hjsgretz
yasminelle dowiedziono, ze jest lekeim bardzo niebezpiecznym powoduje w 70% przypadków zakrzepicę a nawet moze doprowadzic do śmierci. W krajach cywilizowanych dawno już został wycofany ze sprzedaży, ale oczywiscie my żyjemy w Polsce gdzie wycofaja go dopiero jak 90% pacjentek umrze:[

Gość hjsgretz
do: ja koncze cilest: to skoro i tak sie zabezpieczasz podwójnie to nie szkoda ci kasy na piguły? mamy 21 wiek! dziewczyny to wszystko są nowoczesne pewne leki. A ja mam wrażenie, ze żyję w ciemnogrodzie jakimś. Może jeszcze załóż spiralę wkładkę dopochwową i patentex oval a po kazdym stosunku aplikuj sobie zel plemnikobójczy. Ja uprawiam seks kilka razy dziennie biorę tylko pigułki i przez 4 lata nie wpadłam... Boże widzisz i nie grzmisz!!!

Gość ja koncze CILEST
tak myslisz, ze takie pewne? :) sa tez wpadki... i to moje przeczucie... jakies takie dziwne... chociaz objawow chyba nie mam jako takich 'ciazowych'... nie wiem czemu, ale chciałabym miec taka pewnosc jak Ty... jestem niedowiarkiem chyba... okaze sie po niedzieli...

też sie bałam kiedy odstawie gumki bo wpadka by mniesatysfakcjonowała ale jesteśmy niecierpliwi i robiliśmy to bez gumki juz w 1szym mies i nie wpadłam także nie bój się!!!!!!będzie dobrze cesz sie sexem;)

Gość DIANA9898
zaczynam panikować w sobote wziełam ostatnią tabletkę a okresu ani widu ani słychu?!

Gość cuda cudenka
ej czy to ze sie bierze nadczo tabletke ma jkis wpływ na jej wchłanianie sie? jest wtedy przyspieszony proces wchłaniania czy nie ??

Gość cuda cudenka
acha :|

Gość DIANA9898
jużż po strachu!! wszystko ok dzięki za wsparcie