Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tysiak

Nagadał mu bzdur co mam robic ...????????

Polecane posty

Gość Tysiak

Zaczelo sie to tak.. ! Byłam z chłopakiem 4 lata straszym od siebie .. ale to nie wazne ..on zerwał ze mna . ale sie pogodzilismy on mieszka z 4 godziny drogi.. ja wrocław on nowy sacz .. ale walic to .. tu we wrocku poznałam wyjebanego chłopaka .. zerwalam z tamtym i byłam z tym.. pozniej Karol ten drugi zerwał ze mna .. ja pojechałam do niego do nowego sacza... i sie pogodzilismy .. i ja załozyłam sobie bloga.. i moje kochanie .. to z nowego sacza.. miał bloga to ja jego bloga włozyłam w mojego a na jego blogu było jego gg .. :( karolowi podalam .. mojego bloga on wszedł na jego bloga wział sobie gg .. i z nim pisal .. nagadał mu ze sie puszczam itd.. a to wcale nie było puszczanie.. bo ja sie tylko bawiłam z jego kolegami .. z karola kolegami .. mysle ze maksym mu nie uwierzy kocham Maksa ..a Karol to pedał .. nie nawidze go ... ale co ja mam robic .. jesli oni obaj postawili mnie w takiej sytuacji .. tłumacze sie maksowi .. a Karola bym najchetniej zajebała...... ale pomozcieeeeeeee

Gość doda-ajj
nie te forum.ale by the way-tak zamotałas wypowiedz że wątpie czy ktos dojdzie o co chodzi.moze z przyjaciółką pogadaj...

Gość Tysiak
hmm.. inaczej tego sie nie da wytłumaczyc .. przyjaciolka nie ma czasu a z reszta ma swoje problemy .. :( moj były gadał na gg z moim chłopakiem .. i moj były nagadał mu bzdur .. !!!!!!! tylko tak sie da wytłumaczyc ..:(:( ;( co mam robic co z tego ze nie te forum innego nie moge znalezc .. !

Gość amelia81
jak rozumiem, kochasz Maksa .Skoro tyle czasu z nim byłaś to on powinien Ciebie lepiej znać i nie wierzyć komuś, z kim przypadkiem rozmawiał na GG. faceci są bardzo wyczuleni n atakie sprawy, kobiety traktują jak swoja własność. Z drugiej strony nie powinnaś się mu tłumaczyć (tylko winny sie tłumaczy)! Przecież nie jest ważne, co było kiedyś tylko to co jst tu i teraz. Nie wiem tylko po co dawałaś nr GG do tego Karola, skoro byłaś z Maksem?

Gość PROPONUJE tutaj zadzwonic
Internetowy Telefon Zaufania "Anonimowy Przyjaciel" zawsze pomoze, poradzi, i czas znajdzie... tak zamotałas, ze i ja tego nie ogarniam...

Gość daj spokoj im obu
bo jestes beznadziejna. Klopoty 13-latki :o

Gość Tysiak
Wiesz Ja nie dawałam mu jego gg tylko maksa gg było na blogu i on sam je sobie wział..;( no w sumie racja z tymm tłomaczeniem i w ogole .. ale i tak sie boje o asz zwiazek bo ten pedał..moze zrobic duzo .. dzis do niego napisałam zeby sie nie wpierdalał do czyjegos zycia..i w ogole on sie hyba zmaral bo nic nie odpisywał

Gość Tysiak
Kto ci powiedział ze mam 13 lat .. :/

Gość Tysiak
Ale dlaczego jak oboje z Maksem sie kochamy to dlaczego mam dac mu spokuj to Karol teraz sie wpierdala w moje zycie a nie ja w jego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość daj spokoj im obu
nie trudno sie domyslec patrzac na to co robisz i to jak piszesz

Gość Tysiak
Kurwa..nie puszczam sie to ze sobie siedziałam z jego kolegami na ławce..to jest puszczanie japierdole .. ja zakoncze ten temat wszystcy na mnie siadacie zamiast mi pomoc....

Gość amelia81
chyba troche za dużo wulgaryzmów! Skoro kochacie sie z Maksem na tamtego nie zwracaj uwagi. Przecież on nie jest Ci potrzebny do szczęścia. Myślę, że jak Maks naprawdę kocha nie będzie sugerował się wypowiedziami Karola!zapomnij o tamtym, nie potrzebnie zaprzątasz sobie nim głowę

Gość KYTI
Ale byłoby fajnie na swiecie gdybysmy mieli tylko takie problemy ,jak Ty TYSIAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zycie byłoby piękne!!!!!!!!!!!!!

Gość tysiak
Amelia81 dziekuje za rade .. a wy wszyscy .. wiecie w niczym ni nie pomogliscie ! TYLKO TY DZIEX

Gość PROPONUJE tutaj zadzwonic
ja Ci tez pomogłam... :) :P

Gość Tysiak
Tak no ty zebym gdzisik zadzwoniła dziex pa !

Gość dzaga...
kochanie to ja ola nie martw sie olej karola ....nie słuchaj co on mowi i jec do maksa maks cie kocha nawet samo to widac.....a karol nie wie co stracił.... maks ma wielkie szczescie ze taka wspaniała dziweczyne jak ty...a z tym puszczaniem to jest nie prawda bo sam wiem jak to było... i moge to potwierdzic....

Gość Tysiak

Gość Tysiak
Olcik moze ty masz naprawde racje .. aha Olcik to moja przyjaciolka ona wie wszytsko najlepiej .. xD :) Kocham ja i Maksa ..:D hmm..nie wiem co mam o tym myslec .. a Karol mu cosik powiedział ze ja tu we wocku mam jakiegos 17 -latka haha ciekawa jestem kogo .. ????????????? moze Ty wiesz ..bo ja nie ..

Gość proponuję ci przestać się zaba
wiać ze wszystkimi kolegami Maksa , Karola i wafel wie z kim jeszcze, to może nikt nie powie, że się puszczasz.

Gość koraliczek smoczek
a skoro kochałaś maksa to po co z nim zrywałas dla Karola? bo ja nie rozumiem , wcześniej tzn jak Ci sie wydawało ,że karol jest taki super , to stary facet poszedeł w odstawke , a jak tamten Cie rzucił to nagle przypomniało Ci sie ,że kochasz?

Gość kiraaaa
Daj sobie na luz dziewczyno spóść tego karola na bambus i się nim nie przejmuj a przedewszystkim niewdawaj się w konflikty z nim. A swoją drogą zastanów się co znaczy słowo kochać i nie przeklinaj tyle

Gość ale zamotałaś
i nikt nie wie o co kaman.. nie umiesz nawet opisać o co ci chodzi hehehe