Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska77

Boje sie jego reakcji.....

Polecane posty

Gość mamuska77

W zeszlym roku urodzilam dziecko od ponad pol roku nie jestem z jego ojcem. Poznalam nowego fantastycznego faceta jest mi z nim wspaniale... chcemy rozpoczac wspolzyc ale ja boje sie jego reakcji na moje cialo... Mocno sie zmienilo po ciazy w ktorej bardzo duzo przytylam... Prosze o jakas rade kobiety ktore maja podobne doswiadczenia albo mezczyzn ktorzy sa z takim kobietami.

Gość ja Ci powiem tak...
jak mężczyzna naprawdę kocha to podobasz mu się taka jaka jesteś. Jak jest rozsądny to nie bedzie zwracał uwagi na pewne niedoskonałości, a poza tym jakktoś nie jest dobry w te klocki to to przyćmi nawet najpiękniejsze ciało i nieziemską urodę.

Gość mamuska77
jezeli chodzi o te klocki to jest niezle wiec to mnie nie martwi tylko jak mam przezwyciezyc ten dziwny strach.... nie czuje sie atrakcujna za to on jest boski....

Gość żyj nadzieją
Może on wyznaje prastarą zasadę: potwór nie potwór byle miał otwór i przykre widoki jakie mu zaserwujesz go wcale aż tak bardzo nie zrażą ? Oby ;)

Gość mamuska77
nie chcialabym zeby wyznawal taka zasade...zreszta jest super prztstojny moglby mniec kazda...

Gość papugamala
etam nie masz czym sie martwic tez bylam w takiej sytuacji stresowalam sie a okazalo sie ze nie potrzebnie :) faceci nie widza tych niedoskonalosci :P zreszto zawsze mozna swiatlo przyciemnic :D

Gość mamuska77
szcerze w to wierze... choc problem chyba tkwi w mojej glowie...