Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B complex

rak+witaminy z grupy B????

Polecane posty

Gość B complex

czy są jakieś przeciwskazania do zażywania wit.B przy nowotworze???

Gość zapytaj lekarza

Gość tak bo komórki
nowotworowe będą korzystać z tej witaminy i się namnażać (rozrastać)

Gość B complex
ja wiem, że powinno się leczyć u lekarzy, ale chodzi o to, że znajoma ma nieoperacyjnego raka żołądka, a onkolog zalecił jej brać wit. B complex:(

Gość Olka Via
jeśli nie ma zaufania do jednego lekarza to musi się skonsultować z innym LEKARZEM, w takich sprawach nie ma zartów!

Gość iiiiiiii
lekarka mojej babci mowila, ze absolutnie nie wolno brac wit. b12 bo jest pozywka dla raka...a co do zloadka to jakiejs wit. z gr b nie wolno absolutnie jesc. nie wiem czy to nie jest przez przypadek wit. b6- moj dziadek mila raka zoladka i zabronili jesc mu jedej z wit. b

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.BialaOnkologia.pl