Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lat

nikt mnie juz nie zechce???

Polecane posty

Gość mam 25 lat

wlasnie sie dowiedzialam, ze jak mam 25 lat to juz mnie nikt nie zechce! do niedawna mialam to gdzies, ale dzis powiedziala mi to bardzo bliska osoba i jakby mna wstrzasnelo.! zaczynam sie martwic! czy ktos tez tak ma!? czy jest tu ktos, kto zwiazal sie szczesliwie po 25 roku zycia???

Gość no to masz fajnie
ja jestem 14 lat starsza...mnie to nikt nie zechce:(

Gość podbijam bo ciekawe
;)

Gość powiem
Nie moge z Tymi dennymi tematami !

teraz to już każdy miesiąc ma dla ciebie 12 miesięcy... :( :P

Gość ja mam 31..
i dopiero 2 lata temu poznalam moja milosc, bierzemy slub za 2 mce..ja tez nie raz slyszalam, ze nigdy nie wyjde za maz od najblizszej rodziny, mialam wczesniej facetow, ale moje zwiazki trwaly do 4 mcy...nawet jedna z moich wrednych ciotek powiedziala, ze chyba jestem lezbijka..tez mi bylo przykro... Nie martw sie, jeszcze jestes mloda:)) znajdziesz te swoja polowke, tylko nie szukaj na sile:))) pozdrawiam

Gość prawie dwudziestka piątka
No właśnie...JESZCZE młoda...:O

mnie to na pewno nikt nie zechce, aż takich desperatek-masochistek to nie ma :D... już dawno mnie uświadomili :P tylko co z tego, jak nigdy z nikim nie byłem to nie wiem czy by mi pasowało... w sumie nic na razie nie tracę... Niektórzy widocznie są predysponowani do samotności... Zresztą najprawdopodobniej osoby które mówią takie rzeczy chcą się po po prstu poczuć lepsze, bo oni kogoś mają... ach jacy są szczęśliwi... a jak tylko przychodzą do domu, włączają komputer i kafeteria... i zakładają temat \"mój misiu poświęca mi za mało czasu. Co robić?\" Chociaż może i są jakieś szczęśliwe pary :classic_cool: 🖐️

ja wygrałem zycie czołem 🖐️ wale o cgodnik abt zademonstrowac jak bardzo cie popieram :D u mnie jeszcze dodają taka fajna dziewczyna a nie moze sobie poszukac faceta, moze za duzo przesmradza ??? :P moze a moze i nie ale nie mam juz ochoty sie dla niekogo naginac :P :classic_cool:

Gość koalaaa
ja za mies koncze 30 i jakos nie trace nadzieji:) kiedys go znajde moze za 10 lat ale znajde, cierpliwa jestem wiec poczekam

Gość ludek.
up

nie da się tego czytać !